Изборът съм го направил - Michelin Pilot ALPIN 185/55R15, въпросът е дали ще намеря отново такива. Като гледам на сайта на Michelin - няма такъв размер, а на джантите имам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да направим правилния и навременен избор на зимни гуми
Collapse
X
-
вчера постнах 1 сайт, който намерих случайно, с цени на гуми, ама май не беше в правилната тема...с риск да се повторя - www.vktyres.comцените са качени на екселски файлове и се свалят бързо. има барум, матадор, сава, симперит, бриджстоун, континентал и т.н. - демек гуми за всеки джоб...аз май ще взема 4 барума, щото сега съм с барум брилянтис /летни/ и не съм имал проблеми, пък са и тънки като цифра...а, добро утро на всичкиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
sstanchev написа:LASSA SNOWAYS II големи дървета едвам държат пътя. Пълен турски боклук. Миналата година си купих 4бр. нови това са най-скапаните зимни гуми които съм карал. Продадох ги :P :P :P
Коментар
-
chukov написа:Бих ти отговорил, но не си дал конкретен размер. .............lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
sstanchev написа:LASSA SNOWAYS II големи дървета едвам държат пътя. Пълен турски боклук. Миналата година си купих 4бр. нови това са най-скапаните зимни гуми които съм карал. Продадох ги :P :P :P
Коментар
-
doofiat написа:sstanchev написа:LASSA SNOWAYS II големи дървета едвам държат пътя. Пълен турски боклук. Миналата година си купих 4бр. нови това са най-скапаните зимни гуми които съм карал. Продадох ги :P :P :P
Коментар
-
пичове, мноо ми е интересно, как исказвате категорични мнения за качествата на гумитер, като едва ли сте имали възможност да карате различни марки и модели гуми достатъчно дълго, за да прецените разликите....според мен е не е коректно да се обобщава, че едни гуми са "супер", а други не стават, при условие, че едва ли има човек във форума който да е тествал повече от 2-3 вида гуми в сравнително еднакви условия и на еднакви автомобили, за да усети разликите...според мен единствено ни остава да се доверим на публикувани тестове и на собствените си предпочитания и инстинкти."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
sstanchev написа:doofiat написа:sstanchev написа:LASSA SNOWAYS II големи дървета едвам държат пътя. Пълен турски боклук. Миналата година си купих 4бр. нови това са най-скапаните зимни гуми които съм карал. Продадох ги :P :P :P
Коментар
-
x 1/9 написа:chukov написа:Бих ти отговорил, но не си дал конкретен размер. .............
Коментар
-
Коментар
-
SIII написа:И аз с едно въпросче????Карам с лети джанти летни гуми 185/55/14е за зимата какво да правя??? същият размер гуми зимни или метални джанти с по - тесни гуми???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар