charlie написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да направим правилния и навременен избор на зимни гуми
Collapse
X
-
Аз си взех Yokohama AVS Winter V901, ама нещо не ме кефят и май ще станат задни.Така като гледам, най-голямо доверие ми вдъхват Kumho KW17, и май предните ще са тези.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
хораааа, аз си взех 4 корморанки за по 60 лв. бройката 175/70 R13. сложил съм ги на 02.11. значи вече 40 дена ги търкалям. много са добри. колата не е мръднала в завой, на дъжд, на сняг! стига сте си купували гуми за по 100-200 лв. бройката!някой тук беше казал 1 голяма истина, че големите фирми правят едни и същи гуми, ама им слагат различни марки / корморана е поделение на мишелин / и цени за да могат да покриват всички сегменти на пазара. гумите с утвърдени марки - мишелинки, гудиар и т.н. им плащаш само името, иначе са същите...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:хораааа, аз си взех 4 корморанки за по 60 лв. бройката 175/70 R13. сложил съм ги на 02.11. значи вече 40 дена ги търкалям. много са добри. колата не е мръднала в завой, на дъжд, на сняг! стига сте си купували гуми за по 100-200 лв. бройката!някой тук беше казал 1 голяма истина, че големите фирми правят едни и същи гуми, ама им слагат различни марки / корморана е поделение на мишелин / и цени за да могат да покриват всички сегменти на пазара. гумите с утвърдени марки - мишелинки, гудиар и т.н. им плащаш само името, иначе са същите...
Коментар
-
masterkar написа:charlie написа:ето ви не скъпа алтернатива, на незаслужено прехвалените в бг дебици, ласси и тем подобни: http://autodostavka.ru/catalog/bigph...tercarving.jpg - Пирели с цена 105 лв за 185х60/14. които са много добри, особено на заснежени и кишави пътища."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
donnna написа:хораааа, аз си взех 4 корморанки за по 60 лв. бройката 175/70 R13. сложил съм ги на 02.11. значи вече 40 дена ги търкалям. много са добри. колата не е мръднала в завой, на дъжд, на сняг! стига сте си купували гуми за по 100-200 лв. бройката!някой тук беше казал 1 голяма истина, че големите фирми правят едни и същи гуми, ама им слагат различни марки / корморана е поделение на мишелин / и цени за да могат да покриват всички сегменти на пазара. гумите с утвърдени марки - мишелинки, гудиар и т.н. им плащаш само името, иначе са същите...
Коментар
-
Да ви кажа честно едни от наи-хубавите зимни гуми са Continental-180lv;Pirelli-135lv(изгодно) и Vredestein.Не включвам Michelin,Goodyear,Dunlop и Bridgestone,защото тяхното качество е по-ниско от първте три вида,а и цената им е малко по-висока.Те са добри производители на всякакъв вид гуми,но не и ЗИМНИ!!!Пирели са наи-евтини от "отличниците",но са наи-сигурни(чао на веригите).стабилността им е изключителна.За зимни гуми на втора ръка не съм на ясно,но ако не си на вътре в тея неща със сигурност ще те излъжат.Аз имам Tipo и нямам възможност да си купя нови гуми а за стари ме е страх.Но купуването на зимни гуми си е ваш избор.Типо 1.6Тi
Коментар
-
Korun написа:Аз си взех Yokohama AVS Winter V901, ама нещо не ме кефят и май ще станат задни.Така като гледам, най-голямо доверие ми вдъхват Kumho KW17, и май предните ще са тези.
Коментар
-
Humppa
moni74 написа:Korun написа:Аз си взех Yokohama AVS Winter V901, ама нещо не ме кефят и май ще станат задни.Така като гледам, най-голямо доверие ми вдъхват Kumho KW17, и май предните ще са тези.
Коментар
-
Проблемата с Yokohama-та е, че ако пътя е леко мокър, просто няма потегляне. Буксува като за световно.За това се надявам тоя проблем да се реши с Kumho-то.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Вчера се обзаведох с две чисто нови (DOT 4606) Debica Frigo Directional за по 65 лева. От Фриго 2 не се произвежда моя размер 165/70/13. Като придобия впечатления - ще докладвам. Засега ми прави впечатление много лекото въртене на волана, дори и на място (едва ли си внушавам). Трима гумаджии ми препоръчваха тази гума пред Lassa Snoways ІІ plus, която беше с 5 лева на бройка по-скъпа.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
moni74 написа:Korun написа:Аз си взех Yokohama AVS Winter V901, ама нещо не ме кефят и май ще станат задни.Така като гледам, най-голямо доверие ми вдъхват Kumho KW17, и май предните ще са тези.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар