Здравейте колеги доста хора видях с нещо като лента по долната ( вътрешна част на стъклото на фара ) Някой може ли да ми каже как по точно се прави свързва и всичко нужно да се направи това нещо адски ми харесва и скоро мисля да си купя едни фарове с лупи и да ги сложа тия LED светлини вътре и чак тогава да ги монтирам на колата ) Очаквам съвети от хора които имат опит . Благодаря предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вграждане на LED/Дневни светлини във фара ( с лупа )
Collapse
X
-
tambuhtaneca написа:Ем колега ако мислиш да не си отваряш фаровете през 5 месеца, не те съветвам да го правиш..... много горят китайскитеАлтернативата е да си сложиш едни Philips външни и да забравиш во век и веков, иначе са си цифра около 200 лева
Коментар
-
И грозотията от тях.....безценно, а да не говорим, че не попадат в никакви евро изисквания за дневни светлини и т.н. Но визуално може на някой да му харесва..........Дневните светлини са за това, да се виждат от далече и да са сертифицирани, ако мислиш, че с тия диодни ленти правиш нещо освен визия, жестоко се лъжешFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Не знам тия път купените които ще са 200 лв какво сертифициране имат като се внасят нелегално за без пари те май са забранени да се слагат допълнително а само ако са оригинално от кола Това че не ги спират е друго- Със сертификат E11, E4, R87 разрешени за ЕС- Произход: Германия.- Гаранция: 12 м.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
кола
Да ами не е така това да 2 почти различни нещаМомчето което е решило да прави нещо иска да преправи самия фар а не да слага законни лед дневни светлини а преправянето на автомобила трябва да се узакони ТЕХНО ТЕСТСигурно продават и оригинални ама за този модел трудно ще намери или ще са за повече пари ако са нещо такива става http://www.avtosklad.bg/img/products..._326.jpgако намери нещо такова от снимката може аз също съм си сложил в едни отвори над халогените фарове и катаджиите не възразяват
Коментар
-
Само да споделя, че отварянето на фаровете - единият за 3 часа с работата, а другия - около час, един поялник, метър диодна лента, 4 ринга дрл и се получи това, което ми е на аватар - за отремонтирането - до сега не ми се е налагало да ги отварям втори път за има няма от май 2011 до сега. Ако ти харесва моята - действай смело А ето ти линк за малко диодно и лед осветление - http://www.led.omega-light.com/Flexs...flexstrips.htm - приятно гледанеvasilaki87
FIAT BRAVA - 1.6 16V - 103HP - 11.1995 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар