В петък се натъкнах на вода в купето в шофьорските крака. Колата не я бях карал 2 седмици, а дъждът който беше валял през това време не беше от най-силните. Както и да е разглабях, подсушавах колкото можах и сглобих, като сложих едни гумени постелки и дунапренени гъби за всеки случай, отзарана пак беше мокро, този път беше само преросило и водата беше налице. В събота като разглабях установих следните неща: 1. по лявата колонка нямаше следи от вода. 2. има един дунапрен зад арматурното табло дълъг около 2 педи и дебел някъде 10/10 см целият беше прогизнал, там стисках, суших със сешоара и остана само леко влажно.Въпросът ми е от къде може да просмуква тази гадост. На снимката в червено съм показал единствените места от където има отвор кореспондиращ купето с външната среда. Преди година и половина смених стъклото и тогава при едно миене ми беше потекло, ходих при джамжията и той полива с машината, гледахме навсякъде и не открихме причината, единствено остана само тази пластмаса, в/у която стъпва стъклото, там го замазах със силикон и нямах проблеми до петък. Другото място през което може да мине е това в зеленото, но на практика то е доста нагоре от края на стъклото. Няма боклуци в канала на моторчето на чистачките. ПОМАГАЙТЕ колеги.
![you are the man](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/36_2_46.gif)
Коментар