Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фар, броня, капак - къде да ги търся

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фар, броня, капак - къде да ги търся

Привет колеги ... имах нещастието да посрещна теглича на една фронтера и сега се чудя как да я правя. Имам счупен фар, малко огънат преден капак и кофти спукана броня. Щетите ги минавам през каското, но си мисля варианта за фактура или експертна оценка. Та някои знае ли къде да си търся преден капак фар и броня. Капака и бронята не са задължително за смяна, но искам да проверя как вървят цените. Колата е Брава. Ходих при италянеца и ми имаше само фар 110лв нов, предполагам таивански. Дали не е по-добре да си търся втора ръка но оригинален?
    "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
    Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Съмнява ме да намериш читав фар втора употреба защото им прегаря пластмасата над крушките... поне при моята Брава беше така и я лепих с разни силикони. За останалите части провери и в Анкол.Ето и някои по-известни магазини за части в София.http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3510
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino прав си за пластмасата, на мен и двата фара са ми прегорели отгоре. Относно Анкол сайта е мега бъгав и нищо немога да прочета от него. Някой дали знае някакви морги да си потърся капак /въпреки че е малко налудничево да търся здрав преден капак по морги /
      "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"

Коментар

killertoon написа:
        Nino прав си за пластмасата, на мен и двата фара са ми прегорели отгоре. Относно Анкол сайта е мега бъгав и нищо немога да прочета от него. Някой дали знае някакви морги да си потърся капак /въпреки че е малко налудничево да търся здрав преден капак по морги /
        Намират се! Има една нова автоморга на ул."Обиколна" в кв."Овча Купел"... малко преди кръстовището с "Монтевидео", тя граничи с една автомивка.Ако не ти е спешно в събота сутринта ще проверя.Да на "Анкол" им е много смотан сайта, ама що не звъннеш по телефона? От там по телефона съм намирал разни неща.Също по околовръстното, тръгвайки от "Люлин" посока Пловдив са поне 20 автоморги.
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino балгодаря ти за инфото, утре цъл си отделил половин ден само за това, надявам се да намеря нещо

Коментар

Пич, ако си търсиш нова предна броня кажи! Аз искам да си я сменя мойта с такава на мареа, ако си тръгнал да купуваш може да направим врътката !

Коментар

Nino написа:
              killertoon написа:
              Намират се! Има една нова автоморга на ул."Обиколна" в кв."Овча Купел"... малко преди кръстовището с "Монтевидео", тя граничи с една автомивка.Ако не ти е спешно в събота сутринта ще проверя.Да на "Анкол" им е много смотан сайта, ама що не звъннеш по телефона? От там по телефона съм намирал разни неща.Също по околовръстното, тръгвайки от "Люлин" посока Пловдив са поне 20 автоморги.
              За съжаление в тази морга в овча купел няма нищо за мене, но аз си ги намерих на друго място. Нино няма смисъл да се разкарваш, благодаря все пак

Коментар

морга

Има и много по околовръстно от Младост до края на Люлин - Бриколаж Миналата седмица обиколих и намерих за Ситроен ZX врата без да се боядисва за 50 лв иначе изкаха и 120 за боя никъде не видях Брава -о и ПунтоТук таме някакви части за FIAT но разглобени и наредени
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

killertoon написа:
                  Nino написа:
                  killertoon написа:
                  За съжаление в тази морга в овча купел няма нищо за мене, но аз си ги намерих на друго място. Нино няма смисъл да се разкарваш, благодаря все пак
                  Колега, би ли споделил откъде намери фар/с лупа ли е?/ и за колко пари?

Коментар

Фар за Брава/Мареа има почти навсякъде /говоря втора употреба/ по автоморгите. Най често срещаната цяна беше 100лв. за обикновен фар за Брава без лупа и електрическо моторче. Лупите са към 130 мисля, но май по-радко се намират, немога да кажа със сигурност, защото не съм търсил такъв. Често се срещат фарове със счупени щипки и накрайници за закрепване и така ми отбиха 40лв от цената, от 100 на 60лв!!! обаче всички почти накрайници бяха счупени и въобще не го и погледнах повече. Има и чисто нови фарове при италянеца обаче тайвански можеби, със сигурност не са оригинални де. Та там струват 110лв. обикновен за Брава, а с лупите за Мареа мисля беше 130 (като незнам дали са с моторче или не)Една от най-заредените морги, които открих беше Миков 2000 на ъгъла на Околовръстното и Сухиндолска. Там имаха 2 капака за Брава/о Имаха поне 4 брони и фарове, като цените бяха прилични , или поне не бяха супер надути и частите бяха доста добри!

Коментар

Working...
                    X