Привет колеги ... имах нещастието да посрещна теглича на една фронтера и сега се чудя как да я правя. Имам счупен фар, малко огънат преден капак и кофти спукана броня. Щетите ги минавам през каското, но си мисля варианта за фактура или експертна оценка. Та някои знае ли къде да си търся преден капак фар и броня. Капака и бронята не са задължително за смяна, но искам да проверя как вървят цените. Колата е Брава. Ходих при италянеца и ми имаше само фар 110лв нов, предполагам таивански. Дали не е по-добре да си търся втора ръка но оригинален?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фар, броня, капак - къде да ги търся
Collapse
X
-
Съмнява ме да намериш читав фар втора употреба защото им прегаря пластмасата над крушките... поне при моята Брава беше така и я лепих с разни силикони. За останалите части провери и в Анкол.Ето и някои по-известни магазини за части в София.http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3510SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Nino прав си за пластмасата, на мен и двата фара са ми прегорели отгоре. Относно Анкол сайта е мега бъгав и нищо немога да прочета от него. Някой дали знае някакви морги да си потърся капак /въпреки че е малко налудничево да търся здрав преден капак по морги /"What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
-
killertoon написа:Nino прав си за пластмасата, на мен и двата фара са ми прегорели отгоре. Относно Анкол сайта е мега бъгав и нищо немога да прочета от него. Някой дали знае някакви морги да си потърся капак /въпреки че е малко налудничево да търся здрав преден капак по морги /SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:killertoon написа:Nino прав си за пластмасата, на мен и двата фара са ми прегорели отгоре. Относно Анкол сайта е мега бъгав и нищо немога да прочета от него. Някой дали знае някакви морги да си потърся капак /въпреки че е малко налудничево да търся здрав преден капак по морги /"What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Коментар
-
killertoon написа:Nino написа:killertoon написа:Nino прав си за пластмасата, на мен и двата фара са ми прегорели отгоре. Относно Анкол сайта е мега бъгав и нищо немога да прочета от него. Някой дали знае някакви морги да си потърся капак /въпреки че е малко налудничево да търся здрав преден капак по морги /
Коментар
-
Фар за Брава/Мареа има почти навсякъде /говоря втора употреба/ по автоморгите. Най често срещаната цяна беше 100лв. за обикновен фар за Брава без лупа и електрическо моторче. Лупите са към 130 мисля, но май по-радко се намират, немога да кажа със сигурност, защото не съм търсил такъв. Често се срещат фарове със счупени щипки и накрайници за закрепване и така ми отбиха 40лв от цената, от 100 на 60лв!!! обаче всички почти накрайници бяха счупени и въобще не го и погледнах повече. Има и чисто нови фарове при италянеца обаче тайвански можеби, със сигурност не са оригинални де. Та там струват 110лв. обикновен за Брава, а с лупите за Мареа мисля беше 130 (като незнам дали са с моторче или не)Една от най-заредените морги, които открих беше Миков 2000 на ъгъла на Околовръстното и Сухиндолска. Там имаха 2 капака за Брава/о Имаха поне 4 брони и фарове, като цените бяха прилични , или поне не бяха супер надути и частите бяха доста добри!"What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар