Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Висок разход на гориво Браво2 1,9 150 hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Висок разход на гориво Браво2 1,9 150 hp

Здравейте колеги,не съм се мяркал доста отдавна.Взех си новото Браво,голям красавец е ,но имам малък проблем,много ми гори,градско ми дава между 10и12 на сто.Има ли някой такова Браво с този мотор да ми каже,нормален ли е този разход,защото на мен никак не ми се струва реален,между другото е с 18-цолови джанти,не знам дали не е там проблема.Благодаря предварително!
    forza la FIAT
    http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Re: Висок разход на гориво Браво2 1,9 150 hp

bravosx 1,6 16v написа:
    Здравейте колеги,не съм се мяркал доста отдавна.Взех си новото Браво,голям красавец е ,но имам малък проблем,много ми гори,градско ми дава между 10и12 на сто.Има ли някой такова Браво с този мотор да ми каже,нормален ли е този разход,защото на мен никак не ми се струва реален,между другото е с 18-цолови джанти,не знам дали не е там проблема.Благодаря предварително!
    Нормален разход за кола 150 коня та дори и с турбо.Прави ли ти проблеми нещо? Как са цените на ремонтите? и аз харесвам такава кола
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Какво си очаквал като я взимаш 5 на сто ?

Коментар

Колеги, тук очевидно става въпрос за дизел 1.9 MJTD/16v, а не за бензинов 1.4/16v TURBOТези 12/100 градско са си меко казано доста и колегата има право да търси помощ. Само май е сбъркал раздела, по-скоро е за дизели според мен.По книга:градско / извънградско / комбинирано: 7.6 / 4.5 / 5.6 l/100km
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Реалността е доста по-различна от книгите . Прочетете нещо смислено в тези книги ...С такива мнения не помагаш на колегата.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Напълни резервоара докато прелее.Нулирай борд компа, мини 100 или 200км градско, долей докато прелее.Сподели разхода по колонката и средната скорост (average speed). Разхода на бордовия, лично мен не ме интересува.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Re: Висок разход на гориво Браво2 1,9 150 hp

alvanovo написа:
              bravosx 1,6 16v написа:
              Нормален разход за кола 150 коня та дори и с турбо.Прави ли ти проблеми нещо? Как са цените на ремонтите? и аз харесвам такава кола
              Колата е страхотна,има много прилична возия и доста добро държане на пътя,относно цените,мога да да ти дам 2-3 примера-комплект ангренажен ремък с ролкоите и водната помпа плюс термостата в България идват около 245 евро,в Италия ги взех за 215-предни дискове и накладки на Брембо струват 140 евро.Засега само тази информация мога да дам относно цените по подръжката на този автомобил тъй като и аз я карам от скоро,няма и месец.
              forza la FIAT
              http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Working...
              X