Здравейте колеги,не съм се мяркал доста отдавна.Взех си новото Браво,голям красавец е ,но имам малък проблем,много ми гори,градско ми дава между 10и12 на сто.Има ли някой такова Браво с този мотор да ми каже,нормален ли е този разход,защото на мен никак не ми се струва реален,между другото е с 18-цолови джанти,не знам дали не е там проблема.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход на гориво Браво2 1,9 150 hp
Collapse
X
-
Re: Висок разход на гориво Браво2 1,9 150 hp
bravosx 1,6 16v написа:Здравейте колеги,не съм се мяркал доста отдавна.Взех си новото Браво,голям красавец е ,но имам малък проблем,много ми гори,градско ми дава между 10и12 на сто.Има ли някой такова Браво с този мотор да ми каже,нормален ли е този разход,защото на мен никак не ми се струва реален,между другото е с 18-цолови джанти,не знам дали не е там проблема.Благодаря предварително!Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
-
Колеги, тук очевидно става въпрос за дизел 1.9 MJTD/16v, а не за бензинов 1.4/16v TURBOТези 12/100 градско са си меко казано доста и колегата има право да търси помощ. Само май е сбъркал раздела, по-скоро е за дизели според мен.По книга:градско / извънградско / комбинирано: 7.6 / 4.5 / 5.6 l/100km
Коментар
-
Re: Висок разход на гориво Браво2 1,9 150 hp
alvanovo написа:bravosx 1,6 16v написа:Здравейте колеги,не съм се мяркал доста отдавна.Взех си новото Браво,голям красавец е ,но имам малък проблем,много ми гори,градско ми дава между 10и12 на сто.Има ли някой такова Браво с този мотор да ми каже,нормален ли е този разход,защото на мен никак не ми се струва реален,между другото е с 18-цолови джанти,не знам дали не е там проблема.Благодаря предварително!forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар