Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно работа на три цилиндъра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно работа на три цилиндъра

Здравейте колеги, Днес както си карах, изведнъж колата започна да работи на три цилиндъра. Реших да погледна за какво става дума, но проблема се оказа неразрешен до момента. Установих, че трети цилиндър не работи, свалих свещта като си помислих, че може в нея да е проблема, замених я с нова, но пак колата си работеше на три цилиндъра. Помислих си, че може да е бобината и размених местата на четвърти и трети цилиндър(бобините), но пак трети цилиндър не работеше. Тоест, бобината си хвърляше искра нормално. Та в момента проблема е, имам четири работещи бобини, четири работещи свещи и не работещ трети цилиндър. Колата е Marea Weekend 1.8HLX. Ако имате някаква идея как да реша проблема, ще съм благодарен да чуя отговор.
    Fiat Marea 1.8 HLX

Провери инжектора. Премери компресия.

Коментар

super8 написа:
      Провери инжектора. Премери компресия.
      Колега super8, ако е инжектора, не би ли трябвало на таблото да светне лампата с нарисувания в червено инжектор? А що се касае до компресия, там съм сигурен, че няма проблем.
      Fiat Marea 1.8 HLX

Коментар

инжектор или комутатор

Коментар

ами то е просто.запали мотора да поработи на място и след това извади въпросната свещ и я виж.ако е суха значи е неработещ инжектор,ако е мокра е може би комутатор.аз лично предполагам е инжектор

Коментар

Присъединявам се към колегите - горивото .

Коментар

BLECRAM написа:
              Присъединявам се към колегите - горивото .
              Благодаря колеги, ще проверя дали инжектора подава гориво и ще споделя.
              Fiat Marea 1.8 HLX

Коментар

Working...
              X