Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1.9 жтд не иска да пали РЕШЕН

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 1.9 жтд не иска да пали РЕШЕН

Здравейте преди дни се одарих в един бордюр и счупих картера. Вече всичко е сменено, но днес колата върти, а не иска да запали.Бях чел някъде за някакъв шоков датчик, възможно ли е да е от него, и ако е от него къде се намира ( сменя ли се или какво..)Благодаря предварително.

На Пунто не знам как е,но на другите коли е нарисувана една бензинова колонка виж до седалката да не е някъде.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

Проблема е решен, баща ми е нам ерил копчето, ще го питам къде е и ще пиша. Може да е полза и на други съфорумници (пожелавам им да не им се налага да го ползват)

Коментар

koleto200 написа:
        Проблема е решен, баща ми е нам ерил копчето, ще го питам къде е и ще пиша. Може да е полза и на други съфорумници (пожелавам им да не им се налага да го ползват)
        намира се под Жабката отсрани на колонката съжалявам чак сега видях темата
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
          koleto200 написа:
          намира се под Жабката отсрани на колонката съжалявам чак сега видях темата
          Точно там на едно забутано място. Без някой да ти каже едва ли ще го намери човек

Коментар

Working...
          X