Колеги решил съм след по малко от месец взема такова 1.2 60 кончета някои колега с такъв мотор може ли даде коментар подръжка, слаби места ? какво да гледам като го купувам ?лесен ли е за подръжкакакъв разход дава градско и извънградско.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
някои колега с пунто след 2000 година до 2002 1.2 60 коня ?
Collapse
X
-
Карам Пунто с такъв мотор от 2009 година. Засега нямам никакви проблеми. Единственото, което съм правил по колата е стартера миналата зима. Моторът е много здрав, няма никакъв проблем със слагането на газов инжекцион. Вече над 30000км карам на газ безпроблемно. На бензин разходът е около 7-7.5 градско в София, около 5 извънградско, като в единични случаи съм стигал и 4. На газ разходът варира около 8 градско, зимата до 9-9.5, и около 6 извънградско. Непретенциозен, лесен за поддръжка и обслужване мотор. Филтрите са 15тина лева, данъка също е толкова. Препоръчвам.
Коментар
-
а
ух че яко звучи на извънградско как се държи на пътя с изпреварването има ли го като вариянт ? аз до сега бех с браво 103 коня и яко я настъпвах и гонех сега с тва моторче предполагам ше трябва да си карам само зад камионите а ?айде народе някои друг ще даде ли коментар за 1.2 60 конското
Коментар
-
кола
Като взимаш гледаш жиците около бушоните при акумулатора да са наредотзад под филтъра е ECU и дам Долу под волана има също бушони и там да не е преправяно там е и електроусилвателя за волана Моята е с подобен мотор Пнуто 1.2 75 МК1 и вече сме на 400000 а не съм го отварял едни семеринги сменях всеки ден е готова да върви на всякъде
Коментар
-
Re: а
ioanski написа:ух че яко звучи на извънградско как се държи на пътя с изпреварването има ли го като вариянт ? аз до сега бех с браво 103 коня и яко я настъпвах и гонех сега с тва моторче предполагам ше трябва да си карам само зад камионите а ?айде народе някои друг ще даде ли коментар за 1.2 60 конскотоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар