Ако си достатъчно технически грамотен и можеш сам да си правиш колата - взимай заводска метанка !Ако очакваш газаджии да ти я поддържат си вземи нещо друго , освен ако не си близко до гр.Септември.И не е важно дали е "скъсана" от каране а как е подържана. И да няма прекалено ръжда де.Разход от 50лв за 550км не е невъзможен ама много пенсионерски трябва да се кара.Със сериозно натискане извънградско се движа около 6,5 килограма (12лв.) на 100 километра.
Ако си достатъчно технически грамотен и можеш сам да си правиш колата - взимай заводска метанка !Ако очакваш газаджии да ти я поддържат си вземи нещо друго , освен ако не си близко до гр.Септември.И не е важно дали е "скъсана" от каране а как е подържана. И да няма прекалено ръжда де.Разход от 50лв за 550км не е невъзможен ама много пенсионерски трябва да се кара.Със сериозно натискане извънградско се движа около 6,5 килограма (12лв.) на 100 километра.
Извънградско ? Е че аз със правения метан правя 100 км за 10 лева извънградско
Че то на мойто дизелче с 11 лв минавам 100 км извънградско. За чий ми е тоя метан ако гори толкова.
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Дa се прaвят срaвнения с пунто и брaво е безмислено.Срaвнете с другите двигaтели монтирaни нa мултиплa , добло , либрa , големите aлфи.Aз гледaм с кaкво дa сменя мултиплaтa в този клaс и се зaглеждaм по туaрaнa и frv хондaтa.
Аз също съм доволен,от както я притежавам съм минал почти 13хил.км. от май месец.На мен лично разхода ми е 12лв. градскои 9 извънградско,от както съм я обслужил ремонти не съм правил.Много удобна кола широка,лесно се кара в града,много удобни странични огледала в комбинация с парктроник се паркира лесно.Като минуси мога да кажа двигателя не е от най-пъргавитеколата е тежка плюс метана,но за мен това не е проблем.
Че то на мойто дизелче с 11 лв минавам 100 км извънградско. За чий ми е тоя метан ако гори толкова.
Ами, че то един приятел минава на бензин 100км за около 5лв. Вярно със скутерче, ама на бензин. :D
Коментар