Момче според мен между А92 и А95 в OMV няма разлика, казвам ти го от личен опит, изследвай го ако искаш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
A92 вместо А95
Collapse
X
-
ФЕРАРИСТ написа:Между другото някой знае ли друга подобна "нелегална бензиностанция" като оная в Подуяне, под моста дето се пада.....вчера напълних пак догоре, 95, за 1,54 литъра, все оттам пълня, тествал съм бенза че е чист 95, съмнения нямам, но нещо много далече ми се пада, пък и това е нещо за което мисля че е добре да се знае.........doofiat написа:Там нафта продават ли? Какво и е качеството?::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
И аз там зареждах преди година за около месец, докато сложа газовата. Венъж питах момчето "какъв е бензина" и отговора му беше "днес е 98"....Колата си вървеше на пушка, ядове никакви.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Пречи само око е оловен щото прее*ава ламбда сондата. Ако е безоловен - даже по-лесно ще се възпламенява и с малко добавки ще държи и по-стабилни обороти. Всичко това обаче е за сметка на разхода заради ниския октан. Производителя не го препоръчва на Бравата например щотото гаранция е оловен повечето, ако не е опоменато обратното. Питах един бензинджия кво е това А92Н и той вика - квото насякъде - обозначение, че е безоловен - така, че е въпрос на вяра в митове и добронамереност на търговците на едро у нас.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар