Здравейте колеги искам да попитам имам Фиат Панда с предно предаване и съм наумил да я преправя 4х4 . Та въпросът ми към вас е какво ще трябва да сменя и дали някои има или пък знае от къде да намеря необходимите части ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Панда преправяне от 4х2 на 4х4 ...мнения ?
Collapse
X
-
Все едно да вземеш един трабант и да се опиташ да го направиш 4х4. Невъзможни неща няма, но е АБСОЛЮТНО загубено време, освен ако колегата няма прекалено много свободно такова и ще си задоволи желанието. Доста са точките в които трябва да се внимава. Доста са и местата в които няма да намери части, освен ако няма такава вече панда под ръка на части. Тогава обаче, защо ще сменяме купето? Операцията за мен е абсолютна загуба на време, да не говорим за десетките неща които няма да пасната, няма да се развият........................................... ....................... Успех.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Re: Фиат Панда преправяне от 4х2 на 4х4 ...мнения ?
fiat_panda написа:Здравейте колеги искам да попитам имам Фиат Панда с предно предаване и съм наумил да я преправя 4х4 . Та въпросът ми към вас е какво ще трябва да сменя и дали някои има или пък знае от къде да намеря необходимите части ?Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
панда
Колеги до като сме на темата ,купих си панда с предно,подариха ми и и заден мост с диференциал въпроса ми е всички скоростни кутии ли са еднакви или зависи от мощността на двигателя и годината на автомобила(моята панда е 903 кубика)! Благоаря предварително на всеки който отговори!видия забита с чук държи повече от пирон завит с отвертка
Коментар
-
И изпускателната система мисля че беше различна.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар