Всъщност колко бензин има в резервоара, да не си отишла с въздишка и твоята помпа, проверете и релето на помпата, нищо че я чуваш проверете я.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво не пали
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Всъщност колко бензин има в резервоара, да не си отишла с въздишка и твоята помпа, проверете и релето на помпата, нищо че я чуваш проверете я.Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
Коментар
-
vladrak написа:S_BANKOV написа:Всъщност колко бензин има в резервоара, да не си отишла с въздишка и твоята помпа, проверете и релето на помпата, нищо че я чуваш проверете я.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Днес си взех колата, майстора каза, че само сменил свещите, запалил я и тя тръгнала. Каза ми, че може имобилайзера да ми прави някакъв проблем и да я закарам на диагностика, тъй като той няма кабели и т.н. Отидох при един друг, описах му какво е станало, че от време на време ми присветва крушката за дюзата, изгледа ме странно (въпреки, че ми е комшия), вика ела утре в сервиза ще й направим диагностика. Мисля утре да отида.Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
Коментар
-
subsa написа:Не искам да обиждам майстора ти, но смяна на свещите няма да оправи 10-15 опита за палене - неуспешни!Със същия успех може да смениш и течността за чистачки. За да докажа теорията на мошеник, която развивам, бих си взел свещите обратно, да ги сложа и .... да запаля.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
кола
При този случай можело е и да свали свещите едно по една и да ги нагрее много и като ги сложи тя ще запали Това където понякога смети дузичката това не е хубаво точно като свети тогава трябва да направиш диагностика да се види какво показва и тогава може да разбереш повече за проблеми.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:При този случай можело е и да свали свещите едно по една и да ги нагрее много и като ги сложи тя ще запали Това където понякога смети дузичката това не е хубаво точно като свети тогава трябва да направиш диагностика да се види какво показва и тогава може да разбереш повече за проблеми.Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
Коментар
-
Ремонтирай твоя, новия от втората употреба пак ще трябва да го ревизираш.А относно това дали става съм почти сигурен че не става, просто няма да може да ти зарежда АБ.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар