Здравейте!Днес след като шофирах около 10 минути, изгасих колата и я оставих паркирана за 5 минути. След като се качи и пробвах да я запаля - греда. Помислих си, че не съм включил имобилайзера (но си беше изключен), изкарах ключа и пак го вкарах, изключих имобилайзера, пробвах пак да запаля и отново нищо. Обърнах на бензин пробрвах отново и нищо. Пробвах още около десетина пъти на газ и на бензин, но нямах успех. Като се даде на контакт се чува бензиновата помпа как придърпва гориво (предполагам, знаете какъв е шумът), така че я задрасквам от листа. Бях на един баир, затова я засилих надолу, вкарах няколко пъти 1-2-3, но не запали. Какво са вашите предположения? Закарах я в сервиза, имам нов комплект свещи, които купих преди няколко месеца. Казах на майстора да ги смени. Според вас дали ще се размина само със смяна на свещи или проблемът е по-сериозен?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво не пали
Collapse
X
-
А изобщо стартера върти ли? или само се чуват релетата. аз пък предполагам че е АБ или маса на ДВГ. При него с развален датчик на Разпределителния вал ще запали, само при нас с Хитачи не пали, Може да е Дат. на Кв,Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Допоследно колата си вървеше, спрях я, и повече не запали. Колата в момента е в сервиза и чакам да ми се обадят да ми кажат кво й има и кви пари ще ми излезе, казах им да ми сменят свещите с новите, които имам (мисля, че са хубави, в магазина казаха, че са доста добри Японски 10 или 11 лв парчето, не мога да се сетя за марка).Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
Коментар
-
S_BANKOV написа:S_BANKOV написа:А изобщо стартера върти ли? или само се чуват релетата.Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3
Коментар
-
Моята, имаше едно реленце, дето разкачаше ламда сондата. Един ден го махнах и забравих.Пътувам си аз София- СТЗ и гася в стз и хоп изненада, колата не пали. След мнооого суетня, рестартирах компютъра на колата, като я оставих без ток, и запали веднага после.И така 5-6 пъти ми го прави този номер, докато се сетя какво напварих последно.Та микроконтролера трупа грешки, когато колата е на газ с пусната ламда и в един момент иска чистене на грешките.Ти вади ли клемата на акумулатора за проба ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар