Здравейте на път сам да закупя Фиат Добло 1.9 жтд модел Малибу понеже ми се налага да я ползвам за работа разнос на стока и комбинирано в почивните дни пътуване със семейството на почивка.Искам да ми кажете добре ли съм се насочил към този автомобил предимствата му минусите разход на гориво, поддръжка, сигурност все пак ще си возя и семейството. Не искам да е товарно че отивам на други данъци, колата ще е на името на фирмата.За френски автомобили не искам и да чувам за Партнера и берлингото това е едно голямо недоразумение в авто производството.Карал съм 6 години Фиат пунто 1.2 и съм с много добри впечатление от него здрава кола и то много здрава като се има в предвид че се кара на 4-на езда и никога не ни е оставил няма студ няма жега уникална совалка та мисълта ми е дали и дизела на фиат е така здрав и дали правилно съм се насочил !!!Очаквам вашите съвети и мнения че днеска писах и в един сайт на маниаците на италиански автомобили и още няма отговор явно и няма и да получа там.Поздрави и здраве
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Doblo 1.9 jtd Съвет !!!
Collapse
X
-
ivel написа:мотора е със сигурност по- добър от бензиновите.уцелваш точната кола
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар