Прочети и на тези две места: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=621http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=557
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпроси от потенциален собственик на Брава
Collapse
X
-
Абе купи си ауди и не се занимавай с глупости. Ще почне да ти гасне като пуснеш на свободна, няма да иска да поема бензина в резервоара, ще и се счупи скоростната кутия от вибриращ съединител. Ще земе да свири хидравличната рейка и ще сменящ накрайници и щанги. Големи магарии те очакват общо взето. Айде сега нападайте ме (поне аз имам чесноста да му кажа кои са основните недостатъци).
Коментар
-
niko_ymn написа:Абе купи си ауди и не се занимавай с глупости. Ще почне да ти гасне като пуснеш на свободна, няма да иска да поема бензина в резервоара, ще и се счупи скоростната кутия от вибриращ съединител. Ще земе да свири хидравличната рейка и ще сменящ накрайници и щанги. Големи магарии те очакват общо взето. Айде сега нападайте ме (поне аз имам чесноста да му кажа кои са основните недостатъци).
Коментар
-
niko_ymn написа:Абе купи си ауди и не се занимавай с глупости. Ще почне да ти гасне като пуснеш на свободна, няма да иска да поема бензина в резервоара, ще и се счупи скоростната кутия от вибриращ съединител. Ще земе да свири хидравличната рейка и ще сменящ накрайници и щанги. Големи магарии те очакват общо взето. Айде сега нападайте ме (поне аз имам чесноста да му кажа кои са основните недостатъци).Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Както казва един мой приятел," когато си купим нови коли от магазина тогава ще си говорим, сега караме каквото ни падне"Това с марките е толкова субективно че, покупката на стар автомобил си е вид скъпо "тото" при което не знаеш резултата от тиража, докато не станеш пълноправен водач на избраната машина!Успех в избора!FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
niko_ymn написа:Абе купи си ауди и не се занимавай с глупости. Ще почне да ти гасне като пуснеш на свободна, няма да иска да поема бензина в резервоара, ще и се счупи скоростната кутия от вибриращ съединител. Ще земе да свири хидравличната рейка и ще сменящ накрайници и щанги. Големи магарии те очакват общо взето. Айде сега нападайте ме (поне аз имам чесноста да му кажа кои са основните недостатъци)."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
fiat_love написа:Колегите го казаха. Купи гледана кола и я подържай с любов и ще разбереш защо обичаме фиатите си.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
farnesin написа:Ти някакъв собствен опит ли имаш? А за 5000 лв може да се купи Audi, но много много старо. За какво му е на човека да се набутва с отчайващо стара кола???charlie написа:са остава да кажеш, че всичките тия мъки са се изсипали на твоята колица... ако да, знащи си спал като си я купувал.
Коментар
-
niko_ymn написа:все пак и аз я предпочетох пред голф двойка е ситроен ВХ и наколко реколти вектри и астри.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Фиат нямат голям имидж нито в Европа нито в БГ и те много добре разбират това затова вкарват много дизаин и тъй наречените от българина "екстри" но колко време ще работят не се знае. иначе е смущаващ факта че 6-7 годишни италианки се продават на много ниска цена.На запад също е така фиат за съжаление е най евтината кола.което говори само за едно малък ресурс 5-7 години и затова собствениците гледат да се отърват преди този срок.и друго много автомобили се събират в БГ на части от моргите от Италия и затова отново цената е ниска.Иначе колегата наистина е обобщил някой от срещаните дефекти и съм съгласен с негоHONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар