Прочети и на тези две места: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=621http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=557
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпроси от потенциален собственик на Брава
Collapse
X
-
Абе купи си ауди и не се занимавай с глупости. Ще почне да ти гасне като пуснеш на свободна, няма да иска да поема бензина в резервоара, ще и се счупи скоростната кутия от вибриращ съединител. Ще земе да свири хидравличната рейка и ще сменящ накрайници и щанги. Големи магарии те очакват общо взето. Айде сега нападайте ме (поне аз имам чесноста да му кажа кои са основните недостатъци).
Коментар
-
niko_ymn написа:Абе купи си ауди и не се занимавай с глупости. Ще почне да ти гасне като пуснеш на свободна, няма да иска да поема бензина в резервоара, ще и се счупи скоростната кутия от вибриращ съединител. Ще земе да свири хидравличната рейка и ще сменящ накрайници и щанги. Големи магарии те очакват общо взето. Айде сега нападайте ме (поне аз имам чесноста да му кажа кои са основните недостатъци).
Коментар
-
niko_ymn написа:Абе купи си ауди и не се занимавай с глупости. Ще почне да ти гасне като пуснеш на свободна, няма да иска да поема бензина в резервоара, ще и се счупи скоростната кутия от вибриращ съединител. Ще земе да свири хидравличната рейка и ще сменящ накрайници и щанги. Големи магарии те очакват общо взето. Айде сега нападайте ме (поне аз имам чесноста да му кажа кои са основните недостатъци).Да не говорим, че едва ли ще има всички екстри, които за бравите са стандартни!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Както казва един мой приятел," когато си купим нови коли от магазина тогава ще си говорим, сега караме каквото ни падне"Това с марките е толкова субективно че, покупката на стар автомобил си е вид скъпо "тото" при което не знаеш резултата от тиража, докато не станеш пълноправен водач на избраната машина!Успех в избора!FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
niko_ymn написа:Абе купи си ауди и не се занимавай с глупости. Ще почне да ти гасне като пуснеш на свободна, няма да иска да поема бензина в резервоара, ще и се счупи скоростната кутия от вибриращ съединител. Ще земе да свири хидравличната рейка и ще сменящ накрайници и щанги. Големи магарии те очакват общо взето. Айде сега нападайте ме (поне аз имам чесноста да му кажа кои са основните недостатъци)."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
fiat_love написа:Колегите го казаха. Купи гледана кола и я подържай с любов и ще разбереш защо обичаме фиатите си.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
farnesin написа:Ти някакъв собствен опит ли имаш? А за 5000 лв може да се купи Audi, но много много старо. За какво му е на човека да се набутва с отчайващо стара кола???charlie написа:са остава да кажеш, че всичките тия мъки са се изсипали на твоята колица... ако да, знащи си спал като си я купувал.
Коментар
-
niko_ymn написа:все пак и аз я предпочетох пред голф двойка е ситроен ВХ и наколко реколти вектри и астри.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Фиат нямат голям имидж нито в Европа нито в БГ и те много добре разбират това затова вкарват много дизаин и тъй наречените от българина "екстри" но колко време ще работят не се знае. иначе е смущаващ факта че 6-7 годишни италианки се продават на много ниска цена.На запад също е така фиат за съжаление е най евтината кола.което говори само за едно малък ресурс 5-7 години и затова собствениците гледат да се отърват преди този срок.и друго много автомобили се събират в БГ на части от моргите от Италия и затова отново цената е ниска.Иначе колегата наистина е обобщил някой от срещаните дефекти и съм съгласен с негоHONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар