Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация за покупка на нов или ремонт на моя стартер?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Консултация за покупка на нов или ремонт на моя стартер?

да купя ли цял стартер със включвателя за 40 лв.или да нося на майстор моя стартер.дайте съвет колеги в трудна ситуация съм.не мога да реша.

Зависи на твоя какъв му е проблема и другия в какво състояние е.
    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

заредих си акумулатора цяла нощ при това е на 1 месец нов.завъртя стартера за 2-3 секунди бавно.после само цъка като дам на запалване.след това и спря да цъка.двама познати ми даваха ток с кабели но никаква разлика.алармата има ток .има фарове има запалка.но не върти стартера.всякакви мнения бих изслушал с интерес.

Коментар

Втулки!Ако и четките са под половината износени-смяна.
        Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
        ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

може ли да не върти стартера ако е нещо от електроника или компютъра колега?другото е по лесно за ремонт как мислиш?иначе на таблото нищо нередно не светва.Имаш 24 часа да прочетеш много внимателно правилата на форума. След това, ако си съгласен с тях, заповядай отново и ги спазвай, моля!Редактирам заглавието.

Коментар

h_mihalev написа:
            може ли да не върти стартера ако е нещо от електроника или компютъра колега?другото е по лесно за ремонт как мислиш?иначе на таблото нищо нередно не светва.
            Стартера ти е .. аз ако съм ще си го занеса да ми го направят като хората вместо да взимам 2-ра употреба.
            FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

fuel injekcion написа:
              h_mihalev написа:
              може ли да не върти стартера ако е нещо от електроника или компютъра колега?другото е по лесно за ремонт как мислиш?иначе на таблото нищо нередно не светва.
              Стартера ти е .. аз ако съм ще си го занеса да ми го направят като хората вместо да взимам 2-ра употреба.
              Аз също ще ремонтирам моя, ако ще другия да ми го подаряват. Няма общо с компютър и електроника. Има за смяна четки, втулки, трябва да се почисти, да се почистят кабелите...

Коментар

Пробвай първо с друг акумулатор
                Фиат Пунто МК2 2000г

Коментар

Re: Консултация за покупка на нов или ремонт на моя стартер?

h_mihalev написа:
                  да купя ли цял стартер със включвателя за 40 лв.или да нося на майстор моя стартер.дайте съвет колеги в трудна ситуация съм.не мога да реша.
                  Колега, на такъв въпрос един друг Колега от форума казва "Ти такъв (стар стартер) си имаш". Аз не съм специалист, но моя стартер в края на есента беше в много тежко състояние. Дадох го за ремонт при сигурни хора и се чувства, че е перфектен, вярвам му.
                  FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Working...
                  X