да купя ли цял стартер със включвателя за 40 лв.или да нося на майстор моя стартер.дайте съвет колеги в трудна ситуация съм.не мога да реша.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация за покупка на нов или ремонт на моя стартер?
Collapse
X
-
заредих си акумулатора цяла нощ при това е на 1 месец нов.завъртя стартера за 2-3 секунди бавно.после само цъка като дам на запалване.след това и спря да цъка.двама познати ми даваха ток с кабели но никаква разлика.алармата има ток .има фарове има запалка.но не върти стартера.всякакви мнения бих изслушал с интерес.
Коментар
-
може ли да не върти стартера ако е нещо от електроника или компютъра колега?другото е по лесно за ремонт как мислиш?иначе на таблото нищо нередно не светва.Имаш 24 часа да прочетеш много внимателно правилата на форума. След това, ако си съгласен с тях, заповядай отново и ги спазвай, моля!Редактирам заглавието.
Коментар
-
h_mihalev написа:може ли да не върти стартера ако е нещо от електроника или компютъра колега?другото е по лесно за ремонт как мислиш?иначе на таблото нищо нередно не светва.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
fuel injekcion написа:h_mihalev написа:може ли да не върти стартера ако е нещо от електроника или компютъра колега?другото е по лесно за ремонт как мислиш?иначе на таблото нищо нередно не светва.
Коментар
-
Re: Консултация за покупка на нов или ремонт на моя стартер?
h_mihalev написа:да купя ли цял стартер със включвателя за 40 лв.или да нося на майстор моя стартер.дайте съвет колеги в трудна ситуация съм.не мога да реша.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар