Здравейте колеги,смятам да си взимам Фиат Скудо 97 1.9тдиискам мнение за модела някой има ли наблюдения за разхода работата на мотора окачване и общо взето кой каквото каже ще ми е от полза....От Бургас съм взема ли я ме чакайте на срещите ел стъкла 7+1 централно без климатик синя Комбинато се води 2800 струва ли си
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще ставам колега, търся мнения за Скудо 97 1.9
Collapse
X
-
Имах скудо товарно само че 2.0jtd(хди) моторът беше пежо, както и почти всички части в колата, на тях имаше емблема на пежо и ситроен.Скудото е перфектно за каране на товари и какво ли не държи доста, и с този мотор си вървеше дооста доволно. Много държеше на бой, окачването беше много здраво, въобще не съм го пазил скудото нито от дупки нито нищо и проблеми нямаше, веднъж се завъртях(от глупост) и се качих на бая висок бордюр, джантата я направих "обла" а на окачването нищо му нямаше. Когато е празен задницата много подскача, дори и след смяна на амортисьори пак си скача. И моето беше с ел стъкла, климатик, централно... никакви проблеми не съм имал с него освен по мотора, обаче това за теб нее важно, все пак ще взимаш с друг мотор.
-
Разлика в базата на Скудо и Зета ,806 ,Евазион и Илюз не намирам освен във височината на купето.Задните врати са двойка и се отварят настрани.Прави впечатление ,че седалките на Скудо са тип пейка за разлика от вановете по горе.Не знам защо си се насочил точно към Скудо явно ти трябва по-голям обем за товари.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар