Здрьвеите колеги , колата ми е Fiat Marea седан 1,8i 16V , искам да сваля и двете части на задната седалка , за да сваля кората на която са колоните и третият стоп.Някои може ли да ми каже как да сваля седалката и след това кората.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги как си сваля задната седалка на Fiat Marea седан ?
Collapse
X
-
Облегалката при Мареа седан се демонтира като се развият гайките от към багажника.седалката се демонтира както на снимката която съм приложил.Мареа седан не позволява сгъване на седалките за по-голям обем както при Браво ,Брава и Мареа Уикенд.Прикачени файловеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
iveto_87 написа:Колега къде точно се намират тези гаики за да знам дали мога да стигна до тях, защото колата ми е с газова и бутилката е огромна?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
tipaj написа:Става точно както казва колегата iliyan, има варианти да е делима на 1/3 и 2/3 или да не е, но със сигурност облегалката се сгъва след като се вдигне седалката от задния край.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:tipaj написа:Става точно както казва колегата iliyan, има варианти да е делима на 1/3 и 2/3 или да не е, но със сигурност облегалката се сгъва след като се вдигне седалката от задния край.Fiat Marea 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар