Някой по запознат да ми каже за тази кола дали има хидравлична рейка или е с електро усилвател?Един приятел кара такова и като върти волана се чува нещо като скърцане, волана не се удървя (все още).Ако е хидравлична рейката има ли от къде да се долива масло? Гледахме колата и освен там където е течността за спирачките, друго не видях.Може ли да ползва същата течност, но да е вързана на отделен кръг рейката?Или пък от разбит кормилен накрайник да се чува това скърцане, чува се дори и като върти на място.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ауди А3 1.8Т 2000 година скърца като въртиш волана
Collapse
X
-
През последните 2 месеца имах такива случаи с 2 френски коли (ц2 и 206). И при двете имаше скърцане на място при въртене на волана. И двете коли имаха счупена предна лява пружина. На пежото изобщо по нищо не се разбираше на външен вид освен по тоя звук.Не казвам, че при теб това е проблема. Просто споделям опит, че понякога проблемът е точно там, където не предполагаш.Поздрави.'05 E-class 3.0 24v 30mm H&R/Billstein B6KME GOLD GT/Barracuda LPG / '07 147 1.6 16v Eco Romano Antonio OBD2
Ex:'07 159 1.9 16v JTD SW, '00 Lybra SW 1.9 8v, '86 Delta GT 1.6 8v, '04 C2 1.6 16v
-
lybrator написа:През последните 2 месеца имах такива случаи с 2 френски коли (ц2 и 206). И при двете имаше скърцане на място при въртене на волана. И двете коли имаха счупена предна лява пружина. На пежото изобщо по нищо не се разбираше на външен вид освен по тоя звук.Не казвам, че при теб това е проблема. Просто споделям опит, че понякога проблемът е точно там, където не предполагаш.Поздрави.
Коментар
-
Едното е течност за спирачки, а другото е хидравлично масло АТФ ІІ, При разбит накрайник се чува пукане или хлопане, но не и скърцанеlybrator, е прав че може да е от пружина или от лагера на макферсона/ но едва ли/. Може да е и от гумите, но ако е от тях ще го прави само ня място.Иначе съм почти 100% сигурен че е с хидравлична рейка и мисля че беше съвместима с такавана Голф 4.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Едното е течност за спирачки, а другото е хидравлично масло АТФ ІІ, При разбит накрайник се чува пукане или хлопане, но не и скърцанеlybrator, е прав че може да е от пружина или от лагера на макферсона/ но едва ли/. Може да е и от гумите, но ако е от тях ще го прави само ня място.Иначе съм почти 100% сигурен че е с хидравлична рейка и мисля че беше съвместима с такавана Голф 4.
Коментар
-
Re: Ауди А3 1.8Т 2000 година скърца като въртиш волана
todorakiggg написа:Някой по запознат да ми каже за тази кола дали има хидравлична рейка или е с електро усилвател?Един приятел кара такова и като върти волана се чува нещо като скърцане, волана не се удървя (все още).Ако е хидравлична рейката има ли от къде да се долива масло? Гледахме колата и освен там където е течността за спирачките, друго не видях.Може ли да ползва същата течност, но да е вързана на отделен кръг рейката?Или пък от разбит кормилен накрайник да се чува това скърцане, чува се дори и като върти на място.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
todorakiggg написа:S_BANKOV написа:Едното е течност за спирачки, а другото е хидравлично масло АТФ ІІ, При разбит накрайник се чува пукане или хлопане, но не и скърцанеlybrator, е прав че може да е от пружина или от лагера на макферсона/ но едва ли/. Може да е и от гумите, но ако е от тях ще го прави само ня място.Иначе съм почти 100% сигурен че е с хидравлична рейка и мисля че беше съвместима с такавана Голф 4.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:todorakiggg написа:S_BANKOV написа:Едното е течност за спирачки, а другото е хидравлично масло АТФ ІІ, При разбит накрайник се чува пукане или хлопане, но не и скърцанеlybrator, е прав че може да е от пружина или от лагера на макферсона/ но едва ли/. Може да е и от гумите, но ако е от тях ще го прави само ня място.Иначе съм почти 100% сигурен че е с хидравлична рейка и мисля че беше съвместима с такавана Голф 4.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар