Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за натрупани грешки в ECU
Collapse
X
-
veselin10 написа:Първата грешка си е за температурен датчик. Втората е датчика на коляновия вал. Третата е детонационен датчик, а четвъртата е за потенциометъра на дросела- TPSКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
veselin10 написа:Първата грешка си е за температурен датчик. Втората е датчика на коляновия вал. Третата е детонационен датчик, а четвъртата е за потенциометъра на дросела- TPSBrava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Pavkataa написа:veselin10 написа:Първата грешка си е за температурен датчик. Втората е датчика на коляновия вал. Третата е детонационен датчик, а четвъртата е за потенциометъра на дросела- TPSКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Pavkataa написа:Някъде има ли схема къде се намират. Само за температурния съм сигурен кой еКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
NikMar написа:Грешка на температурния датчик може да ти даде и ако не ти е в ред термостата, знам го от личен опит.
Коментар
-
По-добре датчика, по-евтин е, а и ако колата загрява и държи нормална температура едва ли е термостат. По въпроса за детонационния датчик, аз също съм на метан и при мен ми свети чека и е от този датчик, ама не ми се занимава да го правя, защото съм с плочка и не ми бърка работата на метан.S_BANKOV написа:veselin10 написа:Първата грешка си е за температурен датчик. Втората е датчика на коляновия вал. Третата е детонационен датчик, а четвъртата е за потенциометъра на дросела- TPSNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Pavkataa написа:Т.е аз сега кое да сменям - датчик или термостат :/FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Pavkataa написа:Т.е аз сега кое да сменям - датчик или термостат :/Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Pavkataa написа:NikMar написа:Pavkataa написа:Т.е аз сега кое да сменям - датчик или термостат :/FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар