Здравейте, колеги имам следния проблем на ФиАт Браво 1.4 постоянно ми светят стоповете отзад и не ме работи тромбата не знам за тромбата да не е от ключа на кормилото май няма никакъв луфт.Може ли са съвет как може да се оправят.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат браво 1.4 постоянно светят стоповете отзад
Collapse
X
-
За стоповете, първото нещо което бих направил е да си проверя стоп машинката на педала на спирачките.Тя е така направена, че няма как да остане зацепила, тъй като стоповете угасват когато педала я натисне и светват когато я пусне.Въпреки това не ми е ясно на 100% дали е или не е възможно да се случи.За клаксона, провери бушона, провери клемите при самия клаксон, отвори капака на волана и виж там как стоят нещата.
-
m0tion написа:За стоповете, първото нещо което бих направил е да си проверя стоп машинката на педала на спирачките.Тя е така направена, че няма как да остане зацепила, тъй като стоповете угасват когато педала я натисне и светват когато я пусне.Въпреки това не ми е ясно на 100% дали е или не е възможно да се случи.За клаксона, провери бушона, провери клемите при самия клаксон, отвори капака на волана и виж там как стоят нещата.kokopati ,koichop@abv.bg
Коментар
-
m0tion написа:За стоповете, първото нещо което бих направил е да си проверя стоп машинката на педала на спирачките.Тя е така направена, че няма как да остане зацепила, тъй като стоповете угасват когато педала я натисне и светват когато я пусне.Въпреки това не ми е ясно на 100% дали е или не е възможно да се случи.За клаксона, провери бушона, провери клемите при самия клаксон, отвори капака на волана и виж там как стоят нещата.
Коментар
-
ogi28b написа:m0tion написа:За стоповете, първото нещо което бих направил е да си проверя стоп машинката на педала на спирачките.Тя е така направена, че няма как да остане зацепила, тъй като стоповете угасват когато педала я натисне и светват когато я пусне.Въпреки това не ми е ясно на 100% дали е или не е възможно да се случи.За клаксона, провери бушона, провери клемите при самия клаксон, отвори капака на волана и виж там как стоят нещата.kokopati ,koichop@abv.bg
Коментар
-
Не е трябвало да я отваряш. Закачи я и някой да инспетира отзад като цъкаш бутончето какво се случва.Както казва Оги, може и да е била разместена просто. Ако не работи по-добре нова или 2ра ръка.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар