Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем централно?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем централно?

    Колеги днеска юнака ми направи следния проблем-качвам си се аз, карам си до работа, гася, слизам, посягам с центрялното да закл.-язък!Чува се че алармата се вкл., но централното и не мърда!Слагам ключа, въртя-заключва се мизерията недна!Отключвам, пускам алармата( пак не се закл. само от алармата), отварям вратат-алармата не се пуска!А си седи включена...Някакви идеи към какво да се насоча?P.S.Не знаех дали към тема автоелектроника или тема ключалки да го пусна това и затова реших в консултации, белким повече хора я видят .
    N.Y. State of Mind

    #2
    Цялата работа ми намирисва на калпаво монтирана аларма... Повечето монтажници не си дават зор да връзват бутоните на вратите към алармата, защото тази операция изисква опредлено време, а когато те чакат още няколко коли на, които до края на деня трябва да им вземеш парите караш през просото! Това е една от причините сам да си монтирам алармата на моята Брава. При твоята ситуация с централното провери бушоните, като начало. Причините за мизериите могат да са, какви ли не...
    Frontera Sport, X20SE март 1998

    Коментар


      #3
      Колега, аз имах подобен проблем. Алармата се пуска, но централното не заключва. Нещата се решиха със смяна на едно бушонче. Провери си ги.
      Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
      www.fiat-bg.org/forum

      Коментар


        #4
        И при мен беше от бушонче дано и при теб е така.

        Коментар


          #5
          ре

          Какви бушончета бе хора. Човека пише ,че централното му работи.А не се заключва само от алармата.Може да имаш проблем : или с бутоните по вратите(преден капак,заеден капак),някои е останал отворен,или виж релетата в алармата(за централното).Някои аларми не заключват докато не са натиснати всички бутоно(за лампиона в купето).
          Fiat Bravo 1.9 JTD

          Коментар


            #6
            Най-интересното обаче е новото двайсе-ей сега слизам и откл. Типо-то и какво да видя:сега пък централното се вкл. когато си иска...повечето пъти се вкл., но понякой път и то не се вкл...Проверих релето-бачка си.Тъпото е, че тоците по колата са ми най-слабата страна...
            N.Y. State of Mind

            Коментар


              #7
              На мене също ми прави проблем централното - понечвам да заключа не иска. Заключа с ключа - заключва се само вратата в която е ключа. Забелязах обаче че при мен проблема е от кората на едната врата. Има счупена щипка и се размества и подпира бутончето за заключване. Така че провери дали нещо не подпира някое от бутончетата ти или машинките по вратите.
              Punto SX 1.1 55

              Коментар

              Working...
              X