Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат стило - коеф. на обтекаемост и лицева площ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат стило - коеф. на обтекаемост и лицева площ?

Някой може ли да помогне с намирането на тези данни, че вече 1 час търся и не откривам нищо.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

2005 Fiat Stilo 1.9 JTD aerodynamicsDrag coefficient 0.315Frontal area (A) 2.28 m2 (est.)РЕД:И от друг сайт:Fiat Stilo 1.9 JTD Actual 5-door 5-seater hatchbackAerodynamics:Drag coefficient (Cd, Cx, Cw) - 0.3 Frontal area (A) - 2.25 m2 (est.)Aerodynamic coefficient (Cd×A) - 0.68 m2 (est.) Aerodynamic resistance (Aero horse power) at 100 km/h (62 mph) - 16.8 kW (est.)
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Да не си решил да летиш.Аз опитах ама кацането не ми се получи и смених предна лява пружина.1.8. Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици). Това включва и предлагането на хостинг (платен и безплатен), платен превод на филми и т.н., инсталации/услуги срещу заплащане и други. Потребители които спамват ще бъдат предупреждавани, а техните постове ще бъдат изтривани.Модераторски екип.
      Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Благодаря!фгрц, не имам да правя курсова работа, и ми трябват тези неща, за да ми излязат по-точни сметките.

Коментар

Не се обиждай,не искам да те засегна-просто малко майтап.Ще помогна с каквото мога.Успех в начинанието.
          Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Working...
          X