Здравейте.Имам проблем. Колата е Фиат Пунто 1.6 90 к.с. Газ/Бензин. Не иска да пали, нито на газ нито на бензин.Минах през 7 сервиза и всички ми решават проблема за ден два. Сменено е: АлтернаторБобинаКабели и свещи / два пъти за 1 месец /Датчик на колянов валТемпературен датчикДюза на инжекционна на 3 цилиндърЧип на имобилайзер Правена е компютърна диагностика. Даваше грешки при АБ. Оправиха го. После ми казаха, че може да са токовете. Няма проблем с тях. Проверени бензинова помпа, ламба сонда, всичко и колата не иска да пали.Този проблем ми го направи за пръв път, когато паднаха температурите, и от тогава ходене по мъките.Има ток в колата, върти, но не иска да пали.Моля ви помагайте, защото вече не знам какво да правя.Допълнено заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.6 90 к.с. не пали нито на бензин, нито на газ
Collapse
X
-
Няма да ти пуска искра и към бобината. Пробвал ли си да извадиш лула и да закачиш една свещ към нея, опираш я на корпус и въртиш трябва да ти даде искра. А ако те дръпнат дали ще запали? Аз патих от такъв проблем и многократно съм го споделял тук. При въртене на стартер + се подава от едно място на ключа, а после след запалването и пускането на ключа се подава от друго краче, при мен буксата към клемореда ми правеше беля, не ми даваше + по време на въртене. Три месеца беше ходене по мъките и при "баш" майстори, докато не си го открих сам.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Абе честно казано и на мен ми се струва че не работят свещите по-една или друга причина.Обаче каква е гаранцията примерно че не е много студен мотора и това е причината да не може да запали на газ. Нека да пробва Герганчето да цъсне с един от нейните дезодоранти във тръбата на въздушния филтър, докато някой върти на стартер.
Коментар
-
Виж найстина имаш ли искра ? Ако нямаш корми го то Емоби ... И аз го ядах с 1.1 още на канала на КАТ Диагностиката на СТЕНД показва дали има грешка с Емобито ... При мен даваше че има и че неможе да бъде изтрита ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар