Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли такава Брава?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли такава Брава?

Видях тази http://www.mobile.bg/11342604844874469 обява, наистина ли съществува Брава 1,3 или е сбъркана с 1,2?Сравних я с тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1v2y4p наистина има разлика! Коя е по-добрата?
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Сбърканa е обявата колега.Това е 1.2 16v мотор!
    Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

И аз не бях чувал за 1,3, ама знае ли човек, иначе разликата е може би заради годината на производство.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Втората е "Steel" - те са почти към края на производството. Със сигурност не е 2002 година, защото тогава отдавна са спрени от производство. Може тогава да и е първата регистрация, но не и производството. "Нов внос от Англия" -> съмнително изглежда да е английска с тоя ляв волан.

Коментар

ogi28b написа:
          "Нов внос от Англия" -> съмнително изглежда да е английска с тоя ляв волан.
          Ogi не си дочел Австрия пише .
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

Аз лично 1242 бих го закръглил по-скоро на 1.2 както закръглят във книжката. И освен това наистина е точно 82 а не 80 както пише на калника, но това едва ли е толкова важно А има и обяви за фиат брава TDI. Само дето не са написали че е помпа дюза примерно. т.е. има доста некомпетентни писаници
            FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
            FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

Объркана е обявата,това е 1.2.Иначе Оги наистина пише Австрия,а има хора,които се изхитряват и си търсят коли от Англия с ляв волан,защото са адски евтини,както са колите тук с десен волан.
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Факт! Аз само ви пробвам дали внимавате...

Коментар

Какво ще рече това "Steel"И още един въпрос имам каква е разлика в мотора и спрямо този който е на пунто 1 1.2 16V 86 к.с.някой знае ли ?
                  FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
                  FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

Working...
                  X