Вентилатора ми заработваше на червено след много чудене се разбра че радиатора ми работи само половината. Какво мога да направя сега? Да го промия или да взема нов? Колко ли пари струва и от каде мога да намеря около Търново. Благодаря ви за помоща предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
радиатор на пунто
Collapse
X
-
Колега какво значи работи на половина. Има някъде запушване или. При загряла кола има ли разлика в топлината на радиатора в различните му части. По принцип има добавки които се сипват за разкарване на мръсотиите но е нож с 2 остриета - възможно и да протече като лейка после ако е пробит някъде и са го държали натрупаните боклуци.Радиатор евентуално по моргите. Има 2-3 в Горна Оряховица в които се намира нещо за Пунто. Тази във ВТ над СБА няма почти нищо.Можеш и нов да си поръчаш от Търново авто - но ще е много скъп. Едва ли ще предпочетеш този вариант.Все пак гледам че си писал че вентилатора ти е включвал на червено - това не е проблем от радиатора, а от датчика който е на радиатора.Имаш ли уред за показване на температурата на таблото - в какви граници се движи.Punto SX 1.1 55
-
ZA RADIATORA
Маистора по елинсталацията при които бях така каза сигурно е запушен някъде защото в казанчето имах ръждички. А иначе датчика го смених ония ден (дадоха го от магазина оригинален за пунто с клима италиански) след него вече отваряше на червено вентилатора. Термостата работи защото всички маркучи са топли.
Коментар
-
Re: уреда
petko_dimow написа:Уреда е скала със стрелка нормално е по средата на скалата Незнам колко градуса, след това има една тънка черта и двете червени дебели линии. Ако някои може да ми каже на колко градуса отговарят ще съм му благодаренPunto SX 1.1 55
Коментар
-
радиаитор
е а моето PUNTO кара на замръзване под средата иначе като те натовари кората перката включва сменен термостата , датчика на радиатора и е обезвъздушено има идеално парно .иначе колата не се тормози но нее като другите да им включва много често перката ако е студен двигатела ще харчи повече мерил съм температурата в казанчето като е загрела да 90 градуса
Коментар
-
Re: ured
petko_dimow написа:с какво го мери И аз имам такава идея да премера температурата с кякъкъв термометър ли? А и в разширителното казанче мисля че няма да е наи топлатаEx. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар