Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как е при тези?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как е при тези?

http://www.baxcar.com/index.htmВчера говорих с тях ... предлагат ми носач за Темпрата 62 лв. и накладки 30 лв.Някой да е пазарувал от там?
    Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Аз, мнеието ми към тях(поне във Варна) е крайно негативно.

Коментар

Сьблазнително и много сьмнително!!! За тези пари не можеш да си купиш ориг. носач даже и от фабриката. Ако тьрсиш цена, тя може да бьде и 46лв. - но за 62лв можеш да си вземеш FRAP или OCAP което е наи-добрата алтернатива на оригинала! Избора е твой!

Коментар

Вчера питах и в София .... 1. Александър Ауто - 64 - носач и 23 накладки - Италиански били ...2. Магазин на ул. Цар Симеон - 55 и 24 - пак италиански ....Някои купувал ли е от там точно носачи и как са като качество?и 3. Десислава - 85 и 35 - Оптимал / Немски имам вече много

Коментар

Аз от Ал.ауто каквото съм си купил нямам оплаквания!
          SKODA 105L '78
          PUNTO 1.2 MPI ELX '94
          FIAT 126p '89
          TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
          GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

mariobg написа:
            ivo написа:
            Вчера питах и в София ....
            Пък скоро, може би май месец, ще се появявам към Русито, та да не се скатаеш И ДА ПОЧЕРПИШ МИ Е МИСЪЛТА ДЕ!
            Ще стане малко извън темата но:Веднага ми се обади като си дийдеш ... 088 9 242 369А вчера си купих от Русе :D - Birth - 58.60 ... и тампони за биалетката х 1.20 и две гайки за колелото ... х 3.10 .... утре живот и здраве съм монтьор ...

Коментар

доста стара тема но е по моя въпрос та... искам да сменя единя носач...мислех да взема фрап по препоръки от форума разбрах че към 70-80 лв струвал...,но понеже под блока ми има магазин на фиат се информирах за носач казаха ми ОСАР цена 62лв продавача много ми се зарадва като видя лепката на форума и самия той е собственик на няколко фиатки и ми го препоръча този носач...та въпроса ми е дали са добри неискам да вземам най-големия боклук,...смятам цена от 70-80 за нормална нааай-много 90лв за които 90лв трябва незнам сигурно да е откраднат от завода оригинален какво мислите за тези и какво ще ми препоръчате благодаря
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

А стига бе как ги ровите тези теми от втората световна война, че и заглавието не насочва към нищо.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                  А стига бе как ги ровите тези теми от втората световна война, че и заглавието не насочва към нищо.
                  аха търсачката...ОСАР...и ми излезе тази видях че разговора вътре е по сходна тема и дето ще отварям нова...ако решат модераторите да сменят заглавието след толкова време немисля че автора ще има против

Коментар

Вземи си АС МЕТАЛ.
                    N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                      Вземи си АС МЕТАЛ.
                      нещо повече за тях колега...можеш ли да се обосновеш...цена качество или просто така...

Коментар

Working...
                      X