Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Фиат Пунто 2001г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Фиат Пунто 2001г.

Добър ДенНе знам да ли темата трябва да е напиша тука но искам да питам дали случайно стоповете от както и предната и задната броня от Фиат Пунто двуврато стават за същото Пунто но с четири врати?Благодаря за вниманието

Re: Въпрос за Фиат Пунто 2001г.

vforvrej написа:
    Добър ДенНе знам да ли темата трябва да е напиша тука но искам да питам дали случайно стоповете от както и предната и задната броня от Фиат Пунто двуврато стават за същото Пунто но с четири врати?Благодаря за вниманието
    Стоповете и броните са различни като форма, но закрепването незнам дали е същото.

Коментар

кола

Има значение дали е с климатик /без дали е с халогени /без има и малка разлика 3 или 5 врати
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
        Има значение дали е с климатик /без дали е с халогени /без има и малка разлика 3 или 5 врати
        Говориш доста наизуст. Я ми обясни каква е разликата с и без халогени при Пунто Мк2?

Коментар

Има две дупки повече
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
            Има две дупки повече
            абе да ти кажа няма дупки (по бронята)има капачки в фароветепо темата броните 99% стават от 3 на 5 врати виждал съм няколко с монтирани такива ,но незнам дали няма нужда от преправяне по закачането към купетозадните стопове нз
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

на 2врато Пунто стоповете са по-заострени докато на тия с 4 врати са правоъгълни и силно се съмнявам да могат да паснат без няква тенекиджийска работа но се пак иди в някоя морга ,свали твоя и виж дали другия ще пасне ,докато за броните сиг.ще станат с малко разправия при монтажа ..

Коментар

Всичко е доста различно.Смяната им е свързана с доста преправяне/ все едно искаш тунинг /

Коментар

Стоповете не стават.Наскоро сменях заден стоп и имах възможност да пробвамстоп от 2-врато и не пасна.
                  Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                  Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Working...
                  X