Абе ти на къв наклон я спираш тая кола???? 10-15 % не би трябвало да помръдне но на 30 % седи та гледаи няма задна няма предна хич няма да я намериш къде си я оставил. И не се закачаи със съединителя тва са пълни глупости, тои ако е на такъв хал че колата да тръгва сама заради наклона ебати съединителя ти няма да можеш един надлез да изкачиш с него. Така че ако е голям наклона несе плаши, нормално е макар че на този наклон един дизел няма да помръдне
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Абе ти на къв наклон я спираш тая кола???? 10-15 % не би трябвало да помръдне но на 30 % седи та гледаи няма задна няма предна хич няма да я намериш къде си я оставил. И не се закачаи със съединителя тва са пълни глупости, тои ако е на такъв хал че колата да тръгва сама заради наклона ебати съединителя ти няма да можеш един надлез да изкачиш с него. Така че ако е голям наклона несе плаши, нормално е макар че на този наклон един дизел няма да помръдне
на 45 градуса чинкуечентото не помръдва нито на 1 нито на задна ! Може да е леко, но е и със слаб двигател ... според мен има все някакъв проблем ...
на 45 градуса чинкуечентото не помръдва нито на 1 нито на задна ! Може да е леко, но е и със слаб двигател ... според мен има все някакъв проблем ...
A стига бе 45 градуса имаш ли представа колко е тва , никои неможе да ме убеди 4е колата му ще стои мирно на 45 градуса
Прикачени файлове
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Еее, Kiler_4o, знаем, че Чинкуечентото е голяма работа, ама 45 градуса! При положение, че максималният наклон, който според производителя може да преодолее Браво/а (всички модификации) е 37%. Как ги качваш тия баири - с лебедка ли? :D Nacio, виждам че си от София - ами ела на някоя от неделните срещи с консултативна цел - все ще има колега, с който да сравниш. Ако се разберем, може и компресията да замерим и да спиш спокойно (или окончателно да си загубиш съня - според резултата).
То наклона беше около 27’.3’’ Зачудих се защото и преди бях спирал там само на скорост и не беше мърдала. Що се отнася до срещите ще намина с удоволствие, не само заради компресията :D
да не забравяме, че 45 градуса са 50% от 90 градуса все пак. ако говорите за помръдване от половин зъб - то и на 10% (9 градуса) може да се усети ако е била на ръчна и я оставиш само на предавка - докато си зацепи ... ама не трябва чак да певърта бутала.
Коментар