Здравейте колеги, да ви питам, възникна следния проблем: когато паркирам Пунтото на стръмно и го оставя само на скорост то си тръгва полека надолу. Тръгва бавно и на тласъци. Чудя се нещо с двигателя ли не е наред или със съединителя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунтото си тръгва само
Collapse
X
-
ако наклона е малък, спираш на 1ва и въпреки това двигателя превърта е добре да му замериш компресията."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
PUNTO
1. дали има компресия 11-9 атмосвери 2. по вероятно Натегнато жило на съединителя и педала е горе /не е равен с другите/моето беше така на Шипка си тръгна тори не веше високоВсеки вика като имаш проблем със съединителя натегни жилото. Не е сега е добре без да сменям жилото върнах си го в старото положение дотам беше черно някъде 10 см и скоростите по добре влизат 1-2-1 особенно.
Коментар
-
Re: Пунтото си тръгва само
nacio написа:Здравейте колеги, да ви питам, възникна следния проблем: когато паркирам Пунтото на стръмно и го оставя само на скорост то си тръгва полека надолу. Тръгва бавно и на тласъци. Чудя се нещо с двигателя ли не е наред или със съединителя?Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Re: Пунтото си тръгва само
nacio написа:Здравейте колеги, да ви питам, възникна следния проблем: когато паркирам Пунтото на стръмно и го оставя само на скорост то си тръгва полека надолу. Тръгва бавно и на тласъци. Чудя се нещо с двигателя ли не е наред или със съединителя?
Коментар
-
VTR
Punto SX написа:nacio написа:Мерси за отговорите, пробвах го и на задна и пак си тръгва полека напред животното ! Ще проверя съединителя.
Коментар
-
Re: VTR
valeri rozev написа:Punto SX написа:nacio написа:Мерси за отговорите, пробвах го и на задна и пак си тръгва полека напред животното ! Ще проверя съединителя.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Аз също мисля, че е нормално на голям наклон колата да тръгва сама без значение на коя скорост е оставена. Затова хората са измислили ръчната спирачка. Където си паркирам колата също наклонът е голям и колата си тръгва сама."Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
-
Blade SG написа:Аз също мисля, че е нормално на голям наклон колата да тръгва сама без значение на коя скорост е оставена. Затова хората са измислили ръчната спирачка. Където си паркирам колата също наклонът е голям и колата си тръгва сама.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:Не знам... аз съм спирал Типото на безумни наклони на 1-ва скорост и съм си го намирал точно там дето съм го оставял... "вий мъ стреснАхте" бе, хора..."Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар