Здравейте колеги, да ви питам, възникна следния проблем: когато паркирам Пунтото на стръмно и го оставя само на скорост то си тръгва полека надолу. Тръгва бавно и на тласъци. Чудя се нещо с двигателя ли не е наред или със съединителя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунтото си тръгва само
Collapse
X
-
ако наклона е малък, спираш на 1ва и въпреки това двигателя превърта е добре да му замериш компресията."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
PUNTO
1. дали има компресия 11-9 атмосвери 2. по вероятно Натегнато жило на съединителя и педала е горе /не е равен с другите/моето беше така на Шипка си тръгна тори не веше високоВсеки вика като имаш проблем със съединителя натегни жилото. Не е сега е добре без да сменям жилото върнах си го в старото положение дотам беше черно някъде 10 см и скоростите по добре влизат 1-2-1 особенно.
Коментар
-
Re: Пунтото си тръгва само
nacio написа:Здравейте колеги, да ви питам, възникна следния проблем: когато паркирам Пунтото на стръмно и го оставя само на скорост то си тръгва полека надолу. Тръгва бавно и на тласъци. Чудя се нещо с двигателя ли не е наред или със съединителя?- последното беше за разведряване на обстановката.
Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Re: Пунтото си тръгва само
nacio написа:Здравейте колеги, да ви питам, възникна следния проблем: когато паркирам Пунтото на стръмно и го оставя само на скорост то си тръгва полека надолу. Тръгва бавно и на тласъци. Чудя се нещо с двигателя ли не е наред или със съединителя?
Коментар
-
VTR
Punto SX написа:nacio написа:Мерси за отговорите, пробвах го и на задна и пак си тръгва полека напред животното! Ще проверя съединителя.
.
Коментар
-
Re: VTR
valeri rozev написа:Punto SX написа:nacio написа:Мерси за отговорите, пробвах го и на задна и пак си тръгва полека напред животното! Ще проверя съединителя.
.
Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Аз също мисля, че е нормално на голям наклон колата да тръгва сама без значение на коя скорост е оставена. Затова хората са измислили ръчната спирачка. Където си паркирам колата също наклонът е голям и колата си тръгва сама."Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
-
Blade SG написа:Аз също мисля, че е нормално на голям наклон колата да тръгва сама без значение на коя скорост е оставена. Затова хората са измислили ръчната спирачка. Където си паркирам колата също наклонът е голям и колата си тръгва сама.Не знам... аз съм спирал Типото на безумни наклони на 1-ва скорост и съм си го намирал точно там дето съм го оставял... "вий мъ стреснАхте" бе, хора...
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:Не знам... аз съм спирал Типото на безумни наклони на 1-ва скорост и съм си го намирал точно там дето съм го оставял... "вий мъ стреснАхте" бе, хора...
Иначе ако искаш да оставяш колата само на скорост по баирите, завърташ волана, така че гумите ти да опрат в бордюра и готово. Но е малко неприятно за гумите
П.С.: Никога ли не ти се е случвало да буташ кола, която е на скорост?
"Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар