Здравейте колеги...От известно време си карам Фиатката и нещо си смени звука...Все едно е Москвич....Скъсана ми е меката вразка на гърнетата...Меката връзка е сменяна преди 4-5 год....Ходих до АХМ-АUТО в Ямбол да си купя нова и те ми казаха ’’Даи размери на меката връзка’’ ...Но за съжаление нямам канал и не мога да се навра да я премеря дебелина и дължина... Ако някои я е сменял тази мека връзка и знае размери на новата нека да ми помогне...Предварително благодаря....Фиата е Брава 1.6 16V `96...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мека връзка на FIAT BRAVA 1.6 16V
Collapse
X
-
Re: Мека връзка на FIAT BRAVA 1.6 16V
valeri_86_ написа:Здравейте колеги...От известно време си карам Фиатката и нещо си смени звука...Все едно е Москвич....Скъсана ми е меката вразка на гърнетата...Меката връзка е сменяна преди 4-5 год....Ходих до АХМ-АUТО в Ямбол да си купя нова и те ми казаха ’’Даи размери на меката връзка’’ ...Но за съжаление нямам канал и не мога да се навра да я премеря дебелина и дължина... Ако някои я е сменял тази мека връзка и знае размери на новата нека да ми помогне...Предварително благодаря....Фиата е Брава 1.6 16V `96...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
-
valeri_86_ написа:Колеги, помагаите....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:valeri_86_ написа:Колеги, помагаите....BMW 318is COUPE 140hp
FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW
Коментар
-
valeri_86_ написа:100% съм с оригиналната генерация...Имам агент авер които тази седмица ще ми го завари за без пари...нооо аз сам в града, а той е на село...и иска тази връзка... Лесното и аз го знам....Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
emzo написа:Въпросът е каква мека връзка ще си купиш дето да изкара поне година ?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
valeri_86_ написа:Незнам какви размери искат тези... Може би дебелина и дължина... Някои не е ли сменял от вас....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
В смисъл понеже тея меки връзки са толкова качествени / както спомена Емо/ че се сменят през година си монтирах леща която представлява скоба с болтове на пружини това е. върши същата работа, спестява ми рязане и заваряване при необходимост от сваляне и така.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Измерваш си дължината и диаметъра и това стига.Но наистина има доста фалшиви меки връзки.Старата ми кола си беше без мека връзка заводско и нямаше вибрации и се чудя дали и фичовците няма да могат без нея.Моята и тя е на напреднала възраст и може би ще си я сменя с тръба освен ако цената на връзката при момчето дето си правя гърнетата не е поносима.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:Измерваш си дължината и диаметъра и това стига.Но наистина има доста фалшиви меки връзки.Старата ми кола си беше без мека връзка заводско и нямаше вибрации и се чудя дали и фичовците няма да могат без нея.Моята и тя е на напреднала възраст и може би ще си я сменя с тръба освен ако цената на връзката при момчето дето си правя гърнетата не е поносима.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар