Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за съвместимост на огледала м/у Marea и Bravo/a

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за съвместимост на огледала м/у Marea и Bravo/a

Наскоро на Мареата един кемпер му забърса шофьорското огледало и сега трябва да му търся "ново".Става дума за електрическо огледало и въпроса е дали ще стане от Браво или Брава. Първо дали е същата арката на вратите ? Един колега каза че на Бравото е различно заради по-голямата врата, така ли е наистина ?Другото е дали ще са съвместими кабелите ? Някъде бях чел че има с 4 и с 5 кабела, вярно ли е или не и каква е зависимостта при различните модели и години?Това е общо взето.
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Re: Въпрос за съвместимост на огледала м/у Marea и Bravo/a

трябва да се еднакви вратата на бравото е по голяма назад отпред си е същата колонките са същите няма логика да е друго

Коментар

Не съм пробвал но съм чувал че на Бравото арката е различна от Брава стават със сигурност разлика в кабелите има пасажерското заради датчика на термометара.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

На браво и брава са РАЗЛИЧНИ!!! Не че не стават ама е грозно.... Търси брава или марея.
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

огледала

Ако алуминиевата основа е здрава може да смениш само огледалото,държи се на 3 винта към основата.Разликата е само в алуминиевата основа за захващане към вратата.
          Маренго 1.9Jtd-110 2002

Коментар

Огледало се намери и то беше от Браво. Пасна без проблем със се основата към вратата на Мареата. Първоначално мислих само огледалото да сменя, но се оказа че болтовете са запекли яко и затова сложих олгедалото заедно с основата. Аз разлика не намирам във формата.
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

xctr написа:
              Огледало се намери и то беше от Браво. Пасна без проблем със се основата към вратата на Мареата. Първоначално мислих само огледалото да сменя, но се оказа че болтовете са запекли яко и затова сложих олгедалото заедно с основата. Аз разлика не намирам във формата.
              Разликата е в алуминиевата стойка при Браво.Брава и Мареа, ползват еднакви стойки, а самите огледала и черупки(пластмасовата част) са еднакви и на трите модела.***За хората, които ще намерят темата с помощта на търсачката: обръщайте внимание ако купувате дясно огледало за Мареа! Търсете такова с дупка за датчика отдолу, тоест от кола с климатроник(ако и мареата Ви е с климатроник)

Коментар

Е незнам колегата каза че е от браво и стойката си пасна без проблем. Може да има разлика в годините или пък да е от Брава в крайна сметка.

Коментар

дупката за датчика можеш да си я пробиеш.
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                  X