колеги реших да си сменя маслото сам и ми е интересно дали на студен или топъл мотор да го сменявам също така до сега карам с селениа голд а момчето дего го купувам от него каза че голд и 20к само кутиите са различни и ме отказа от по скъпото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
маслото на студен или топъл мотор се сменя
Collapse
X
-
Re: маслото на студен или топъл мотор се сменя
mehanoveca написа:колеги реших да си сменя маслото сам и ми е интересно дали на студен или топъл мотор да го сменявам също така до сега карам с селениа голд а момчето дего го купувам от него каза че голд и 20к само кутиите са различни и ме отказа от по скъпотоPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
mehanoveca написа:колеги реших да си сменя маслото сам и ми е интересно дали на студен или топъл мотор да го сменявам също така до сега карам с селениа голд а момчето дего го купувам от него каза че голд и 20к само кутиите са различни и ме отказа от по скъпотоhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
магазина не бих го сменил защото ми прави супер отстъпки а за другото съм склонен да му се доверя защото е в тоя бизнес повече от 15 години и работи с доста хора сервизи и фирми които му споделят впечатления от селения голд съм доволен въпреки че колегата каза че е боклук сега ще пробвам и с 20к пък ще видим :D
Коментар
-
Ако колата е стояла 2-3 дена без да е палена - по добре не я пали - вдигай така че да е наклонена, при възможност, към дупката на картера и източвай. Гаранция че почти всичко се е събрало в картера. Е ще почакаш малко повече да се изтече, но не е кой-знае какво. Ако се налага да я предвижиш до канал или сервиз - по добре я загрей хубаво преди това.
Коментар
-
Че то тия селении дето ги продават не са оригинални на едното вкъщи пишеше Petronas другото беше FL но кутията е същата на вид. Иначе аз като точих маслото на загрят двигател го точих. Като спреше да тече два-три оборота на стартер да се доотече. Няма да се трие двигателя за толкова. Масления филтър забивам отверка с чука и така го развивам от тука го зная.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар