Здравейте, вече и аз съм в клуба. Взех си едно Пунто 1,2 пълна инжекция 75 коня но не мога да му се порадвам. От Пловдив до Търново го карах на магистралата стрелката за температурата ми отиде малко преди червеното, като намалих се оправи но в търново като спрях ми изхвърли около 1,5-2л. вода. Смених му датчика за температурата защото термостата маи работи зашото всички маркучи са топли. Сега вентилатора се включва но или когато стрелката е малко преди червеното или в червеното. Още повече че когато и пусна фаровете стрелката се дига близо с едно деление. Забелязах и че когато натисна копчето на десния прозорец се сваля левия а стрелката за температурата скача в червеното и светва лампичката за фарове. Десния прозорец се вдига много бавно. незнам вече и на какъв майстор да отида а колата върви добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
изхвърли вода и елпроблем
Collapse
X
-
пунто
провери нещо по таблото или по жиците отдолу дали некаде няма хлабава букса или масата може и датчика за температурата на двигатела да е нешо лошо а за прозорците дане са сменени местата на бутоните а това че се вдига бавно трябва да се отвори кората и та се погледне асанйорчето за стъклото Нали от ТЪРНОВО има едно момче което има сервиз от ФОРУМА с PUNTO
-
Кофти че си попаднал на кола, която да ти развали впечатленията. Аз също имам такова Пунто с 4 врати и съм много доволен!Щом ти изхвърля вода значи или термостата ти е за смяна въпреки всичко или, което е по-вероятно, имаш запушване някъде по системата.Перката трябва да ти се включва малко над средата на бързи обороти.За стъклата, ако ти не бъркаш бутоните, отвори си там дето са ти копчетата и виш, може някой преди теб да е правил преустройство.Успех!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
И аз съм на мнение за кофти термостат който пропуска но малко... Така малко от течността достига до радиатора и съответно не се получава добро охлаждане.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар