Вчера километража на бравото спря да показва. Не знам от студеното ли се получи или от снега. Не показва скорост, не отчита изминати километри.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
километража спря
Collapse
Заключена тема
X
X
-
имам същия проблем колега ! смених дачтик , пробвах с друг километраж и пак не става . Сега ще ходя на някакъв ел.техник казаха ми в крайна сметка че съм имал проблем в кабелите някъде си..... ( МАЙСТОРИ ) . Дано при теб да е само датчика на скоростната кутия и да си решиш проблема.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
-
valeri_86_ написа:M5kov написа:Направо търси нов и го сменяй. 10-тина лв. е втора ръка. Търси от по-нов автомобил."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Благодаря за информацията, също и на тези които ми писаха на лично. Та и това ще го проверят. Колата ще трябва да и се сменя съединителя, така или иначе. Значи днес ходих на канал с идеята да пробвам да го отпусна още малко, защото винаги зацепваше горе. Педала на съединителя стърчи малко над този на спирачката. Но за съжаление дори отдолу не може да се бръкне едновременно с две ръце, а и не се вижда къде се бърка.... както и да е.Но поне буксата за този датчик я включих изключих за проба, нямаше ефект. Ще го мисля по-нататък. Ще пиша какво е било.
Коментар
-
slav4o_vt написа:Благодаря за информацията, също и на тези които ми писаха на лично. Та и това ще го проверят. Колата ще трябва да и се сменя съединителя, така или иначе. Значи днес ходих на канал с идеята да пробвам да го отпусна още малко, защото винаги зацепваше горе. Педала на съединителя стърчи малко над този на спирачката. Но за съжаление дори отдолу не може да се бръкне едновременно с две ръце, а и не се вижда къде се бърка.... както и да е.Но поне буксата за този датчик я включих изключих за проба, нямаше ефект. Ще го мисля по-нататък. Ще пиша какво е било.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
slav4o_vt написа:...Значи днес ходих на канал с идеята да пробвам да го отпусна още малко, защото винаги зацепваше горе. Педала на съединителя стърчи малко над този на спирачката. Но за съжаление дори отдолу не може да се бръкне едновременно с две ръце, а и не се вижда къде се бърка....Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Ей ся разбрах кой ни прецаква жилото на съединителя Добре де, не е ли по лесно да се смъкне АБ и да се работи като хората, и да се регулира оня долен ляв педал и без опасност да ни изненада такъв.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар