koleto200 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Фиат Пунто 1.9 JTD Sporting 2003
Collapse
X
-
Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
-
FIRE 8V написа:biankov написа:А пунто 2003 година не е ли с големия фар?
Коментар
-
Марто написа:koleto200 написа:Да Май месец е произвоство колата.Утре ще ходя да я взимам ако е наред всичко.
Коментар
-
Здравейте, вчера купих Пунтото.Бях казал, на джамбазина, че ще го купувам в понеделник но нарочно отидох в вчера рано сутринта да го хвана неподготвен ако смята да ме менти нещо :D Отивам аз сутринта и гледам колата отделена на страни (бях му оставил малко капаро, че ако не ми хареса нещо да не ме е яд). Запали от раз, нямаше масло никаде, бръкнах в аспуха да видя дали саждите са чисти, всичко беше ок.Само километража, бачка но са твърде надоло стрелките ( ще го свалим после да видим какво може да се направи)Покарах я малко извънградско, към 100км без никакво жалене, педала до ламарината та ако и ставаше нещо щеше да изреве и съответно и аз щях да изрева :D :D Общо взето доволен съм много за сега от количката. Разход ми даде 5.2/100км.Това е за сега Поздрави.
Коментар
-
честито!!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
като бивш собсвеник на Пунто ти казвам че въобще не си збъркал в избора си малки пъргави колички идеални за градско шофиране пожелавам ти много много без аварийни километриШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар