Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за Лайсни Фиат Стило Абарт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за Лайсни Фиат Стило Абарт

Колеги питането ми е ...Как се свалят , на щипки ли е . Имали проблем да се заменят без , чупене лепене и тн . Като целта на подмяната на задната е да се сложи такава със здрави парктроници . Някой знае ли там какво е положението с подмяната , да очаквам ли трудности . Или просто откачам старата слагам новата със здравите парктроници и всичко е наред . Става въпрос за тези лайсни...
    Прикачени файлове

Здравей Колега, предните и задните лайсни са на щипки и сами се защракват към броните.Няма нищо сложно и опасно с махането и поставянето им обратно. При задната нещата стоят така,но на предната нямам снимки за жалост.А на втората снимка е резултата - ефект с изцяло отстранена лайсна
    Прикачени файлове
    Fiat Stilo 1.2 - 16v
    80hp - 6 Speed '02

Коментар

Re: Питане за Лайсни Фиат Стило Абарт

А как точно се разкачат . Приплъзване на ляво или на дясно . Или само дърпане ?

Коментар

VicaVersa написа:
        А как точно се разкачат . Приплъзване на ляво или на дясно . Или само дърпане ?
        виж на първата снимка на колегата с откачена лайнсна. как има множество дупки на хоризонталните канали, в тези дупки влизат чоповете на лаихсната. с нещо по-кораво се натискат тея чопове и се дърпа навън. почваш от единия край натискаш отгоре после отдолу и последователно махаш цялата лайсна. слага се по обратен ред като при натиск чоповете трябва леко да щракнат
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Мерси за отговорите . Разбрах за свалянето , а с парктроника ще имам ли някакъв проблем ? Като сменя едната лайсна с друга ..

Коментар

Датчиците които съм виждал се закрепват подобно на крушките в стоповете. Завърташ леко и вадиш, не съм свалял на стило но и да не е така мисля че ще се справиш
            Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
            Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
            X