Що не опръскаш с обезмаслител и не забършиш. После си гледай теча от къде е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч на масло или антифриз Пунто
Collapse
X
-
ще обясните ли каква е процедурата по смяната на гарнитурата че не ми се ходи пак да ми земат 10-15лв да ми я сменят и пак да протече ще си купя такъв силикон на виктор-ренц като махна капака и почистя от силикона после силикона и на главата и на капака ли се маже и трябва ли преди да сложа новия силикон да почистя с някакъв препарат и после болтовете в някаква последователност ли се слагат или ?BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
кола
НИЩО не слагаш взимаш една гарнитура поне е 5_8 лв почистваш маслото и всичко старо и е напъхваш в прореза и затваряш като гледаш да не пренатегнеш 4 те болта иначе изпускат и трябва да сложиш и нови болтове и гайки Ако не се справяш ела на срещата в неделя ще е сменим става бързо и лесно
Коментар
-
Добре де, нали затова е тази гарнитура - да компенсира несъответствието между главата и капака (кривина)? И какво значи не устисква без силикон? Колкото гарнитури съм сменил, на нито една не съм сложил силикон, а само малко графитна грес, а карат десетки хиляди километри и не тече...1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар