Привет!Ще опиша накратко моя проблем.Трябваше да си сменя водата в радиатора с антифриз и за да не направя някакъв гаф с обезвъздушаването реших да се доверя на специалист и отидох в сервиз. Всичко хубаво - наляха антифриз, "довиждане, живи здрави".Почти веднага след като смених антифриза, колата стана чувствително по-шумна. Особено на 5-та скорост... Винаги при движение с 90-100 е мъркала, а сега бучи яко все едно е на някакви свръх-обороти. При по-ниските скорости не го усещам така силно, но вече човек почва сигурно и да си внушава, като не е сигурен...Карах колата да видят отдолу гърнето, защото се сетих, че по същото време, по което ходих до сервиза чукнах колата на един легнал "полицай". Уж майстора видя някакъв проблем и заварява, но ръмженето си остава.Не знам защо съм си въобразил, че е от смяната на антифриза. Парното също ми се струва, че не духа достатъчно горещо (както беше).Какво ще кажете?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.1 ръмжи силно : )
Collapse
X
-
Ако си ударил гърнето и си го разсипъл вътре, ще си ръмжи дори и и да е заварено отвън. За антифриза няма какво да объркат, само можеш да си провериш тръбите на радиатора да не са твърди и нивото на антифриза къде е.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ако си ударил гърнето и си го разсипъл вътре, ще си ръмжи дори и и да е заварено отвън. За антифриза няма какво да объркат, само можеш да си провериш тръбите на радиатора да не са твърди и нивото на антифриза къде е.Punto 1.9 JTD 2003
Ex Punto 1.1 1994
Коментар
-
Romeokton написа:S_BANKOV написа:Ако си ударил гърнето и си го разсипъл вътре, ще си ръмжи дори и и да е заварено отвън. За антифриза няма какво да объркат, само можеш да си провериш тръбите на радиатора да не са твърди и нивото на антифриза къде е.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
tipo33 написа:Колега,според мен са ти взели катализатора и са ти сложили кухо гърне на негово място... както казваш да изкарат някой лев.Това е само предположение.Но при махане на катализатор колата става малко по-шумна,особено при по-високите обороти.Punto 1.9 JTD 2003
Ex Punto 1.1 1994
Коментар
-
Romeokton написа:tipo33 написа:Колега,според мен са ти взели катализатора и са ти сложили кухо гърне на негово място... както казваш да изкарат някой лев.Това е само предположение.Но при махане на катализатор колата става малко по-шумна,особено при по-високите обороти.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Re: кола
Често прогниват има лека пукнатина връзките там кадето влиза тръбата в малкото или голямото гърне и става Боооооооооооо бооооооооооо любимия ми звук :D но аз си обичам резачката :Д и да махнал сам катализатора и крайното гърне е спортно право тип муфлер исках и резонансото малкото да махна ама майстора неискаше да го свали :Д>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар