Здравейте колеги реших на пролет да сменям Пунтото и съм се засилил към Стило 1.2 16в. Дайте моля мнение за този мотор и колата като цяло. Предпочитам този мотор пред 1.6 и тн защото карам колата около 95% градско по около 2000 км на месец и просто не ми трябва повече от тия 1200 кубика и ~80 ксЩе се радвам и някой който има колата да сподели мнение, разбира се и другите колеги P.S. Може и за 1.3 MPI
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Fiat Stilo 1.2 16v
Collapse
X
-
Един приятел има от около две години Стило 1.2, 6-скорости, 2 врати, 2002 г., което сам си докара от Германия. Вярно е, кара го предимно градско и до съседните села, което ще рече, че не навърта някакъв внушителен километраж. Но ми е казвал, че за тези две години не е дал и един лев за ремонти. Напълно доволен е от колата-и като разход на гориво, и като надеждност. Това лято му се отвори възможност пак за разходка до Германия и беше решил да я продава спешно преди да замине. Но не можа да намери мераклии за 4000 лв. и все още си я кара.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Re: Мнение за Fiat Stilo 1.2 16v
Emo91 написа:Здравейте колеги реших на пролет да сменям Пунтото и съм се засилил към Стило 1.2 16в. Дайте моля мнение за този мотор и колата като цяло. Предпочитам този мотор пред 1.6 и тн защото карам колата около 95% градско по около 2000 км на месец и просто не ми трябва повече от тия 1200 кубика и ~80 ксЩе се радвам и някой който има колата да сподели мнение, разбира се и другите колеги P.S. Може и за 1.3 MPIFIAT STILO 1.2 16 V.
Коментар
-
ickoty написа:Имам фиат стило 1,2 16в недостатаците които аз имам с моя фиат са че доста често се сменят биалетки и тампони на носачите повечето имат и проблем с еърбеците също така имам и и голф 3 1,8 мейдо двете коли като разход голфа ми излиза много по ефтино да го поддарйам и да наливам горивоAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар