Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1.1 Прекъсва.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Пунто 1.1 Прекъсва.

    Здравейте колеги и честита Коледа на всички.Имам следния проблем, след като паднаха температурите на фиатчето ми Пунто 1.1 55 93г. не работи само 1ви цилиндър сутрин, когато паля след работа на ДВГ около минутка, две се оправя и няма проблем, докато истине и пак така си паля на 3 цилиндъра, имах само 2 пъти да не ми работи, когато е заграяла на 3 цилиндъра, докато си карах минех ли на 2000об/мин прекъсваше постоянно на всяка предавка на кутията, но това ми го е правила само 2 пъти от началото на зимата, иначе през останалото време все си паля на 3 цилиндъра, ако температурите са минусови. Правил съм следните неща по автомобила, сменил съм двете бубини с чисто нови, смених кабелите с чисто нови и свещите Bosch чисто нови Септември месец. След като почна да прекъсва смених отново кабелите с други и свещите с NGK същата история, бубините си дават искра без проблем, мерих компресия на всички цилиндри всичко беше окей и колата не ми губи антифриз т.е. не е за глава.Колата е бензин/газ прави ми го и на бензин и на газ, тъй че съмненията са по запалването но не знам кое вече да гледам. Единственото което не съм правил е реглаж на клапаните, но не ми се вярва да е механичен проблема. Проблемът ми е вече 2 месеца така.Молбата ми е някой ако е имал подобен проблем да сподели, защото не знам вече какво да правя и мисля да сменявам гарнитурата на главата.

    #2
    кола

    При смяна на толкова работи Освен да не подава на бубините винаги и на 4 ниско напрежение в началото докато е студено но казваш ток има свещите Ако пък е механичен да е винаги не само когато е студ
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #3
      Re: кола

      Да няма прескочил зъб ремака бре хора ? и затва така да е ?Виж си белязките и центровката на 5 скорост спрямо белязките на скоростанта кутия и ремака.
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

      Коментар


        #4
        Възможно ли е от колектора да влиза някъде антифриз и да пълни цилиндъра, примерно от гарнитурата. Днес гледах и реглажа на клапаните всичко си е в нормите. Защото нали си паля и минутка минава ( явно докато изчисти водата ) и си работи добре.

        Коментар


          #5
          кола

          Свали свещите и виж дали всички са нареддали са работили еднакво ако има някоя черна смени е
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

          Коментар


            #6
            Ами след толкова много време близо 3 месеца колеги, колата ми съботата омеша прекрасно маслото с антифриза, свалих главата и видях каде е пускала гарнитурата, но е кофти защото много пъти свалях свеща и гледах цилиндъра случайно дали има вода, но без успех, не знам от какво се е получило може би кофти материал на гарнитурата, но както и да случилото се случило здраве да е, вече ако някой има подобен проблем ще се знае.Успех на всички и много спорна, щастлива и без аварийна нова година

            Коментар

            Working...
            X