Здравейте колеги имам едно питамеИскам да сменя мотора с 1.8 16в.Освен мотор,кутия и комп. какво друго ще ми трябва?Знам че ще има за преправяне ама много ли е?Моля за съвети че ми предстои това нещо да знам какво да правяБлагодаря на всички отзовали се предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.2 16в смяна на двигател - Консултация
Collapse
X
-
Re: Пунто 1.2 16в смяна на двигател - Консултация
ilianiliev_punto написа:Здравейте колеги имам едно питамеИскам да сменя мотора с 1.8 16в.Освен мотор,кутия и комп. какво друго ще ми трябва?Знам че ще има за преправяне ама много ли е?Моля за съвети че ми предстои това нещо да знам какво да правяБлагодаря на всички отзовали се предварително>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
1.8 от каква кола ще е? от пунто МК2 ли от браво ли , от купе ли? и в трите случея ще се преправят лапите на които е укачен мотора за купето ти. след това... инсталация, дане кажа че и вътрешната също ще ти трябва, АБС със сичките му трабички и кабелаци, скоростен лост и приводи, бензинова помпа също, полуоските са големи така че и шенкелите ще ти трябват... а захватана на шенкелите към амортисьора е различно от това на пунтото... носача също е различен имам предвид дебелината на шарнирния болт... става най добре ако смениш лагерите и главините само.... абе доста ще си играеш то си е ясно минал съм по тоя път и отне ми почти 6 месеца... най добре донора да е редом до твоята кола и така най лесно се действа
Коментар
-
JacK`DanielS написа:1.8 от каква кола ще е? от пунто МК2 ли от браво ли , от купе ли? и в трите случея ще се преправят лапите на които е укачен мотора за купето ти. след това... инсталация, дане кажа че и вътрешната също ще ти трябва, АБС със сичките му трабички и кабелаци, скоростен лост и приводи, бензинова помпа също, полуоските са големи така че и шенкелите ще ти трябват... а захватана на шенкелите към амортисьора е различно от това на пунтото... носача също е различен имам предвид дебелината на шарнирния болт... става най добре ако смениш лагерите и главините само.... абе доста ще си играеш то си е ясно минал съм по тоя път и отне ми почти 6 месеца... най добре донора да е редом до твоята кола и така най лесно се действа>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
ilianiliev_punto написа:Имам и друго питане.Каква друга глава мога да сложа?Събирам всякакви мнения и идеи че след нова година се почва,че и части ще ми трябват.Благодаря на колеги за информацията написана по-горе.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар