Здравейте,тази сутрин като припалих колата, уж махнах колко лед имаше и пуснах чистачките. Сега едната чистачка не се движи. Дясната си работи нормално, а лявата не мърда. Забелязах, че като я хвана ръчно се движи без никакво съпротивление, което ме навежда на мисълта, че може нещо да се е откачило. Има ли такъв вариант или по скоро моторчето е змаинало? Още не съм го огледал, защото бързах за работа и сега се прибирам по тъмно и не ми е останало време да го погледна. И питам да дадете мнение да знам какво да гледам, че зимата без чистачка... не става
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лявата чистачка не се движи!
Collapse
X
-
При което ще трябва да смени мехизма, за което пак се свалят корите А и не вярвам да са шлиците. Щеше да има опити за движение на рамото и/или поне стържене. Ябълката е изядена, и е излязла от леглото. Най-добре друг механизъм, че този ще отвори, ще "щракне" ябълката, и след време пак същото.
Коментар
-
кола
Така само може да се гадае сваляш корите и гледаш като гледам има пластмаса има какво да се счупи http://forum.fiat-bg.org/files/20120528_101304_883.jpg Ако не става друга от някоя кола
Коментар
-
И аз имах такъв проблем и се оказа от измъкваща се ябълка.Смених механизма с нов,който ми дадоха с колата.Но като огледах стария си мисля,че е възможно самата ябълка да се разпробие с тънка бургия,да се нареже резба и след като се щракне повторно да се завие болт с необходимата дължина и шайба с периферия,който ще предотвратява измъкването.Малко пипкава работа ще е ама е вариантEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар