От два дена забелязах, че отвреме на време ми свирят спирачките. Някой може ли да ми каква би могла да е причината. Знам само,че трябва да си сменям предните накладки (не знам дали имат нещо общо двете неща).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свирят ми спирачките
Collapse
X
-
Vladim написа:Причините може да са наколко: накладки със съмнително качество; опечено феродо на накладките, или изпилени накладки. Проблемът се отстранява след смяната им с нови!Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
И задните свирят :D Аз сменям дискове с нарязани (по принцип пепелта от накладките свири) да поясня за незнаещите - когато дисковете са нарязани улейте спомагат пепелта да се отдели и съответно свиренето изчезва,но кво става оня ден слагам лети джанти и съответно барабаните отзад са супер ръждиви , свалям ги да ги боядисам и кво да видя на задното дясно колело няма грам феродо и съотвено барабана буквално - изкопан та ето откъде ми идва свиренето дори и с нарязани дискове..... Та общо взето като проверяваш предните не е лошо да се фърли един поглед и на задните
Коментар
-
tomazo написа:колега безумие е да чакаш 2 седмици освен ,ако не караш колата и то при положение ,че преди 1 месец са били за смяна !все пак едни средно скъпи накладки са 30-40 лева ако утре ти се наложи да спреш рязко ??
Коментар
-
pakumba написа:абе кви хора сте не можете ли да познаете кога са ви свършили накладките и стърже на желязо и кога свири просто?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар