Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте! Проблем с намирането на морга!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте! Проблем с намирането на морга!!!

Така преди около 2 седмици стана ПТП и с моето участие в него, щетите са от дясната страна само в предницата като двигателя не е засегнат, но за да я пишат тотална щета си има бая други поразиики от дясно. Колата Fiat Brava 1.6 benzinka и и търся 500-600 лева. Само да вметна че двигателя е пушка на 147 000км. Ако има желаещи спешно да се свържат с мен, че бързам да я дам. Ще се радвам и на мнения за автоморги в софия, които могат да ми дадат тези пари! МОля за бързи отговори.Благодаря за отделеното внимание!

Може да се пробваш в италиaнската автоморга в Драгичево.
    Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
    Suzuki Vitara 2.0V6
    Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Коментар

къде може да се види колата.Напиши адрес
      "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

снимки

на 2 го давам за скрап. Жал ме е единствено за двигателя на 147 000 е реални и е пушка.
        Прикачени файлове

Коментар

снимки

снимки
          Прикачени файлове

Коментар

Как стана тая работа с стълба?А за парите трудно, като смачках мойто браво имаше щети само по преден и заден калник броня и фар и му взех 400 лв. Е вярно двигателя му беше почти за основен ремонт станал и без това.Пробвай при италианеца.
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
            X