Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно стрелката на температурата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Относно стрелката на температурата

Здравейте колеги .Някой може ли да ми каже това показание на стрелката на температурата нормално ли е при положение че колата не е спирана 40 километра и би трябвало да е загряла
    Прикачени файлове
    Фиат Брава 1.6 16V 1996г

Диагноза умрял термостат стрелката трябва да е по средата или 5/6 мм на долу.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

А също така и ми гори доста. Това може ли да е от термостата . Колата е с обикновенна газова
      Фиат Брава 1.6 16V 1996г

Коментар

може. колата се кара постоянно студена, т.е. на смукач
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

термостат мога да ти предложа втора употреба бер на цена от 30лв.РАБОТЕЩЧовекът има проблем и иска консултация, а не иска оферти.
          STILO JTD

Коментар

Направи диагностика, не е нормално да ти свети инжекциона, повишения разход може да е и от друг проблем ! НЕ искам да "подливам" вода на колегата , но ако си с оригинален термостат има вариант да се преправи и да стане за 20-25 лева. Ако имаш интерес пиши на лично.
            Play Golf ,but not drive golf!!!
            Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
            C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Теми за преправяне колкото искаш и ако зависи от мен или преправям или нов на старо само вино и ракия се купуват
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
                Теми за преправяне колкото искаш и ако зависи от мен или преправям или нов на старо само вино и ракия се купуват
                може и пастърма на старо
                Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Термостата ти е за смяна

Термостата ти е за смяна .... и аз го имах тоя проблем и той се появяваше само когато стане студено.Виж ако искаш моята тема.

Коментар

Re: Термостата ти е за смяна

разхода не ти се влияе от термостата моята беше по същия начин разхода с прецакан и здрав термостат разлика неусетих може да има някакви 100 -200 милилитра но не повече

Коментар

Грешиш разхода ми слезе доста след като сложих "новият" термостат от РЕНО 5
                      Фиат Брава 1.6 16V 1996г

Коментар

първо си направи диагностика , не е нормално да ти свети чек лампата. А и докато си правиш диагностиката виж каква е температурата на двигателя, така ще се ориантираш какъв ти е проблема.

Коментар

Нямам емулатор на газта затова ми свети чек лампата
                          Фиат Брава 1.6 16V 1996г

Коментар

To и на мен ми стои стрелакта там...защото термостата е прецакан...Аз реших проблема с картон отпред на радиатота.....хахахахахах...Като МОСКВИЧ или като ЛАДА...Сега стрелката стои посредата....Но това е селска проява от моя страна...докато намеря пари така ще е....
                            BMW 318is COUPE 140hp
                            FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW

Коментар

valeri_86_ написа:
                              To и на мен ми стои стрелакта там...защото термостата е прецакан...Аз реших проблема с картон отпред на радиатота.....хахахахахах...Като МОСКВИЧ или като ЛАДА...Сега стрелката стои посредата....Но това е селска проява от моя страна...докато намеря пари така ще е....
                              Защо пък да е селска проява, мисля че някои хора го слагат и да загреят по-бързо колите им.
                              Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Working...
                              X